❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Malzeme ve yazılım farkı. Biri egea, biri mercedess.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde 90 lısı 800tl falandı aliexpte vergisiz.
Hocam akko 5075b Air aldım ama valla RGB anlamında bir gram tatmin etmedi.Keycapsler ışık gecirmiyor hiç temudan aldığım cherry keycapsler isim geçirir mi acaba ona göre degistiricem ama çok üzdü ya bilseydim shine through alırdım valla

Hocam akko 5075b Air aldım ama valla RGB anlamında bir gram tatmin etmedi.Keycapsler ışık gecirmiyor hiç temudan aldığım cherry keycapsler isim geçirir mi acaba ona göre degistiricem ama çok üzdü ya bilseydim shine through alırdım valla
Geçirir, gradyan olanlardı dimi

Aynen temudan alınma gradyan keşke shine modelini alsaydim ya çok pişman oldum bunun keycapsleri ışık geçirir diye aldım akko piano special editionu almadık :D
Shine through yoksa ışık geçiren keycaps olmuyo, monsgeeklerde var bi.

Monsgeek M1 v5 te beni tatmin etmedi
Rgb ışık olarak aulanın beyaz modeli çok hoşuma gidiyordu o konuda

Bende bundan önce akko 5075b shine vardı keycapsleri ışığı geçiren versiyonuydu ama sert olduğundan hoşuma gitmiyordu bide switchi akko piano pro special editiondu beyaz en düşük ayarda bile paril paril parlıyordu valla bunda çok pişman oldum aldığima napsam bilemedim.Kimseye Air modelini tavsiye etmem artık

Rgbler qmk firmwarede düzelir kolay o, donanım olarak sorun yok yazılımsal;

hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/5804...mekanik-karbon-siyah-gaming-klavye-k8m-j1-tr/ bu klavye için ne dersiniz? ilk defa hotswap klavye alacağım keychron'ların malzeme kalitesi daha yüksek gibi duruyor. Ürün rgb bu arada
Keychron overpriced hocam, keychroneu pahalı yapan şey ilk qmk via klavyeyi üretmeleri. Herhangi bir keychron klavye stok anlamda çok çok aşağıda. Benim kullandığım model buydu; https://www.keychron.com/products/k...pOxX-1ZQUBYOQqrIolEUYpDzPuTwFJj9ZYEd7YWXEibT6
Ses ve hissiyat anlamında çok zayıf, ciddi anlamda mod ve switch değişimi istiyor. Konuda paylaşılan ürün hissiyat anlamında yıkar, malzeme kalitesi de aynı diyebilirim.

Keychron overpriced hocam, keychroneu pahalı yapan şey ilk qmk via klavyeyi üretmeleri. Herhangi bir keychron klavye stok anlamda çok çok aşağıda. Benim kullandığım model buydu; https://www.keychron.com/products/k...pOxX-1ZQUBYOQqrIolEUYpDzPuTwFJj9ZYEd7YWXEibT6
Ses ve hissiyat anlamında çok zayıf, ciddi anlamda mod ve switch değişimi istiyor. Konuda paylaşılan ürün hissiyat anlamında yıkar, malzeme kalitesi de aynı diyebilirim.
Ayrıca q serisi hariç tamamen aluminyum değil, çerçeve aluminyum kasa plastik.

Valla pazartesi şöyle 2 3 Yıldız felan verir acitasyon yaparım biraz iade etmeleri için şansımı denerim gibi zaten onlar arıyor yorum yaptırmak için felan ben sormucam onlara iade etmek ister misiniz diye sordurtcam 😁

Qmk düzelince nerden haber alabilirim hocam.
Birde benim klavyede n tuşunun sesi biraz değişik çıkıyor ötekilere göre yay sesimi desem bi farklılık var eve gidince atsam bakarmısınız ?

Geri