Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,496
İsim
yusuf ecer
CS2 için counter lines alsam uygun olur mu? hangi model daha çok işimi görür?
İkisi de fark etmez. Kişiselleştirmeye önem veriyorsanız m1 v5, tasarım ve switch daha önemliyse counter lines.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam şimdi klavye iade oldu. Contour line ı alacağım gibi. Var mı başka öneriniz iyzico kullanılan

Hem 800TL pahallı hem knobu yok hocam ya gerek yok ona. Monsgeekle aynı kalitedir galiba bilgim yok ama.
Hocam klavyenin parası iade oldumu acaba ? Bana ayın 13ünde klavye parası iade edildi diye bildirim geldi ama hala kredi kartı ekstreme yansımadı bankayı aradığımdada bize herhangi bir para iadesi yapılmadı diye yanıt aldım.Haftaiçi gaminggeni arayıp görüşücem gibi sizin paranız iade oldu mu acaba ?

cihanasgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cihan aşgın
M1 V5 modelinde wireless ile bağlanamıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?
-kablolu ve bluetooth ile bağlanabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
bu gaming gen niye kampanya varken fiyatları yükseltiyor kampanya bitince düşürüyor. Birdaha daha pahalı olsa bile başka siteden alacağım sinir ettiler iyice hep böyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali
M1 V5 modelinde wireless ile bağlanamıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?
Casp Lock'un altındaki tuşu en alt konuma getirin
Fn + Y tuşlarıyla wireless moda alın
Başka USB portunda deneyin.
Bunları zaten yaptıysanız bilemiyorum farklı bir sorun olabilir

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bu gaming gen niye kampanya varken fiyatları yükseltiyor kampanya bitince düşürüyor. Birdaha daha pahalı olsa bile başka siteden alacağım sinir ettiler iyice hep böyle.
Büyük ihtimalle iyzico o aradaki farkı ödüyor o yüzden onlarda daha pahalı fiyata indirimsiz haliyle satabiliyorlar gibime geliyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,496
İsim
yusuf ecer
Caps keycapsi çıkarın, orada switch var 2.4ghz ona çekin sonra kullanabileceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından wraith gibi 20usd klavyelere 80usd yazmıyoalr ya. Bu da yeter.

cihanasgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cihan aşgın
Hepsini uyguladım. Sanırım usb dongle bozuk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
Caps keycapsi çıkarın, orada switch var 2.4ghz ona çekin sonra kullanabileceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından wraith gibi 20usd klavyelere 80usd yazmıyoalr ya. Bu da yeter.
abi wraitten hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum şu gümrük kısıtlaması olmasa asla TR içi klavye almam zaten. İndirim yapmalarına kızmadım zaten hep böyle yapıyorlar ondan gıcık kaptım az.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,496
İsim
yusuf ecer
abi wraitten hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum şu gümrük kısıtlaması olmasa asla TR içi klavye almam zaten. İndirim yapmalarıan kızmadım zaten hep böyle yapıyorlar ondan gıcık kaptım az.
150euro sınırı kalkmadan önce foruma whatgeek yağmalatıyodum zaten, 20-100usd arası 50-60 model vardı.

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İsmail bulut
Qmk düzeldiğinde ben konu açıcam qmk-via rehber niteliğinde. Şuan da açarım ama forumda auladan sonra en çok kullanılan ürün bu ürün oldu o yüzden firmware updateini bekliyorum daha çok kişinin işine yarasın diye. N tuşuna gelince; klavye hotswap, üretilirken sıra sıra işlem görüyor hepsi. Kasayı topla pcbyi koy, switchleri tak, keycapsi tak gibi. O yüzden stok olarak sorun olması normal. Switchi çıkarıp takın tam oturmamıştır.
Sen adamsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom