Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,497
İsim
yusuf ecer

Gurkanpiro

80+ Platinum
Pazarama, Hepsiburada gibi E-Ticaret sitelerinde satış yapan Beta Plus Teknoloji, Gaming.gen.tr'ye mi ait? Adresleri aynı. Bilgisi olan var mı?
evet aynısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazarama, Hepsiburada gibi E-Ticaret sitelerinde satış yapan Beta Plus Teknoloji, Gaming.gen.tr'ye mi ait? Adresleri aynı. Bilgisi olan var mı?
laptop com tr de onların

Son düzenleme:

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
Arkadaşlar ben klavyeyi çok beğendin rgb olayı da çok canımı sıkmadı düzelebilecek bir durumuş zaten. normalde aula klavyemde de biraz kısarak kullanıyordum zaten. Ben @freygasm arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum.Hem fırsatı paylaştığı için hem de destek ekibi gibi her soruya hem özelden hem de buradan hiç sıkılmadan cevap verdiği için. Özelden o kadar çok şey sordum ki ben olsam sıkılırdım cevaplamaktan. Teşekkürler tekrardan.
2 adet aula ve ak820 maxı elimden çıkardım.Bu klavyelerden sonra bunu elime aldığımda ne kadar kaliteli olduğunu anladım zaten. Heryerde Aula görmekten fenalık geçirecektim iyi oldu :) Alan herkese hayırlı olsun. .bu arada bana %15 iadeden sonra bugün 200 tl yeniden geri para geldi.Nasıl oldu anlamadım.Direk kredi kartıma geldi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,497
İsim
yusuf ecer
Arkadaşlar ben klavyeyi çok beğendin rgb olayı da çok canımı sıkmadı düzelebilecek bir durumuş zaten. normalde aula klavyemde de biraz kısarak kullanıyordum zaten. Ben @freygasm arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum.Hem fırsatı paylaştığı için hem de destek ekibi gibi her soruya hem özelden hem de buradan hiç sıkılmadan cevap verdiği için. Özelden o kadar çok şey sordum ki ben olsam sıkılırdım cevaplamaktan. Teşekkürler tekrardan.
2 adet aula ve ak820 maxı elimden çıkardım.Bu klavyelerden sonra bunu elime aldığımda ne kadar kaliteli olduğunu anladım zaten. Heryerde Aula görmekten fenalık geçirecektim iyi oldu :) Alan herkese hayırlı olsun. .bu arada bana %15 iadeden sonra bugün 200 tl yeniden geri para geldi.Nasıl oldu anlamadım.Direk kredi kartıma geldi.
Rica ederim hocam, güle güle kullanın. 200tl de ürün sonradan indirime girdi diye gaminggen tarafından iade edilmiş olabilir amazondaki gibi.

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Monsgeek M1W V5 Contour Lines modelinde şarjını nasıl görüyoruz? Uygulamada bir yer yok gibi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,497
İsim
yusuf ecer
Monsgeek M1W V5 Contour Lines modelinde şarjını nasıl görüyoruz? Uygulamada bir yer yok gibi.
Fn veya space tuşunda led indikatörü var, yeşilse full, sarı, turuncu, kırmızı diye değişiyor.

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
Bize 200 geri ödeme gelmedi size kıyak geçmişler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,899
Üyeler
167,901
Son üye
Osman96
Top Bottom