evet aynısıPazarama, Hepsiburada gibi E-Ticaret sitelerinde satış yapan Beta Plus Teknoloji, Gaming.gen.tr'ye mi ait? Adresleri aynı. Bilgisi olan var mı?
laptop com tr de onlarınPazarama, Hepsiburada gibi E-Ticaret sitelerinde satış yapan Beta Plus Teknoloji, Gaming.gen.tr'ye mi ait? Adresleri aynı. Bilgisi olan var mı?
Rica ederim hocam, güle güle kullanın. 200tl de ürün sonradan indirime girdi diye gaminggen tarafından iade edilmiş olabilir amazondaki gibi.Arkadaşlar ben klavyeyi çok beğendin rgb olayı da çok canımı sıkmadı düzelebilecek bir durumuş zaten. normalde aula klavyemde de biraz kısarak kullanıyordum zaten. Ben @freygasm arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum.Hem fırsatı paylaştığı için hem de destek ekibi gibi her soruya hem özelden hem de buradan hiç sıkılmadan cevap verdiği için. Özelden o kadar çok şey sordum ki ben olsam sıkılırdım cevaplamaktan. Teşekkürler tekrardan.
2 adet aula ve ak820 maxı elimden çıkardım.Bu klavyelerden sonra bunu elime aldığımda ne kadar kaliteli olduğunu anladım zaten. Heryerde Aula görmekten fenalık geçirecektim iyi olduAlan herkese hayırlı olsun. .bu arada bana %15 iadeden sonra bugün 200 tl yeniden geri para geldi.Nasıl oldu anlamadım.Direk kredi kartıma geldi.
Fn veya space tuşunda led indikatörü var, yeşilse full, sarı, turuncu, kırmızı diye değişiyor.Monsgeek M1W V5 Contour Lines modelinde şarjını nasıl görüyoruz? Uygulamada bir yer yok gibi.
Renk yoksa napıyoruzFn veya space tuşunda led indikatörü var, yeşilse full, sarı, turuncu, kırmızı diye değişiyor.
Bize 200 geri ödeme gelmedi size kıyak geçmişlerArkadaşlar ben klavyeyi çok beğendin rgb olayı da çok canımı sıkmadı düzelebilecek bir durumuş zaten. normalde aula klavyemde de biraz kısarak kullanıyordum zaten. Ben @freygasm arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum.Hem fırsatı paylaştığı için hem de destek ekibi gibi her soruya hem özelden hem de buradan hiç sıkılmadan cevap verdiği için. Özelden o kadar çok şey sordum ki ben olsam sıkılırdım cevaplamaktan. Teşekkürler tekrardan.
2 adet aula ve ak820 maxı elimden çıkardım.Bu klavyelerden sonra bunu elime aldığımda ne kadar kaliteli olduğunu anladım zaten. Heryerde Aula görmekten fenalık geçirecektim iyi olduAlan herkese hayırlı olsun. .bu arada bana %15 iadeden sonra bugün 200 tl yeniden geri para geldi.Nasıl oldu anlamadım.Direk kredi kartıma geldi.
Bu modellerde aula gibi fn + space basınca 1'den 0'a kadar ışıklar yanıyor, onlarda yüzdelere denk.Monsgeek M1W V5 Contour Lines modelinde şarjını nasıl görüyoruz? Uygulamada bir yer yok gibi.
Çok teşekkürler çok iyi özellikmiş.Bu modellerde aula gibi fn + space basınca 1'den 0'a kadar ışıklar yanıyor, onlarda yüzdelere denk.