TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
heh tam bu şekilde mavi değil mor yapacaktım beyaz olsaydı ancak siyah klavyeye mor gitmezBenimkide böyle oldu![]()
heh tam bu şekilde mavi değil mor yapacaktım beyaz olsaydı ancak siyah klavyeye mor gitmezBenimkide böyle oldu![]()
Hiç farketmez hocam önerin siz lütfenIşık geçiren şartı yoksa önerebilirim belirli kalitede
Bence gider hocam ya niye gitmesin elinizde var heralde gradyan mor bir deneyin istersenizheh tam bu şekilde mavi değil mor yapacaktım beyaz olsaydı ancak siyah klavyeye mor gitmez
bakalım para yeterse 90 yetmezse 45 tane creamy yellow v3 pro alacağımBence gider hocam ya niye gitmesin elinizde var heralde gradyan mor bir deneyin isterseniz
Ne kadar paranız var hocam bide üstündeki creamy purple prolari beğendiniz mibakalım para yeterse 90 yetmezse 45 tane creamy yellow v3 pro alacağım
ne zamana gelir yaQmkyla yapabilirsiniz, qmk firmwarei beklemeniz gerek.
cok guzel duruyor seytan dıyor aulayı boya boyle keycaps al diyorBenimkide böyle oldu![]()
çok beğendim ama crreamy hiç denemedim meraktanNe kadar paranız var hocam bide üstündeki creamy purple prolari beğendiniz mi
Hocam mor gradyan alın sizde bence çok güzel durur gradyan keycapsler galiba 600 700 TL gibi bir fiyatı vardı ben indirimlerle 450ye aldımcok guzel duruyor seytan dıyor aulayı boya boyle keycaps al diyor
Ah ya bendemi alsaydim çok pişman etti beni 5075b Air modeli iade etsem mi diye düşünmedim değil ama çok yoruldum artık iade süreçlerinden galiba kullanmaya devam edicem gibiçok ama crreamy hiç denemedim meraktan
tamamen kişisel ben tacticle çok seviyorum ama creamyda denemedimHocam mor gradyan alın sizde bence çok güzel durur gradyan keycapsler galiba 600 700 TL gibi bir fiyatı vardı ben indirimlerle 450ye aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ah ya bendemi alsaydim çok pişman etti beni 5075b Air modeli iade etsem mi diye düşünmedim değil ama çok yoruldum artık iade süreçlerinden galiba kullanmaya devam edicem gibi
valla northfacing ısık var guzel durmayabılırHocam mor gradyan alın sizde bence çok güzel durur gradyan keycapsler galiba 600 700 TL gibi bir fiyatı vardı ben indirimlerle 450ye aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ah ya bendemi alsaydim çok pişman etti beni 5075b Air modeli iade etsem mi diye düşünmedim değil ama çok yoruldum artık iade süreçlerinden galiba kullanmaya devam edicem gibi
Belli olmaz hocam benimkilerde galiba north çokta güzel durmuyor ama ambiyans olarak çok iyi bir bakayım hatta hangi yön diyevalla northfacing ısık var guzel durmayabılır
m1 v5 north değildir yavalla northfacing ısık var guzel durmayabılır