❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
oldu sanırım bakarmısınız
Evet

herkese denk gelmiyor sanırım yada dediğiniz gibi bir program ile çakışıyor. aldığım gün bağlamak için her yoru denedim en son böyle çözebildim. benim via 2.4ghz bağlıyken çalışıyor aslında.
Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor

Yüklü uygulamalar neler var arkada açık? Razer synapse, open rgb, signal rgb gibi ekipmanlarla ilgili?

Evet

Hmm. Keychron getirmişti ilk bu cracked qmk/viayı onlarda bile şuan qmk via kablosuz kullanılamıyor. Sanırım viada o durum değişti qmk da kablosuz çalışmıyor
kablosuza alıp via açınca sistemim fare haraketleri gidiyor. windows dışında hiçbir uygulamada scroll çalışmıyor. ctrl basılı kalıyor. aygıtları kaldırmak çözmüyor. sadece restart ile düzeliyor. arka planda dediğiniz hiçbir program yok. ajazz ın driver ı var sanırım onla çakışıp fare haraketlerini kısıtlıyor. sırf bu yüzden kablolu kullanıyorum. :peepo1:

Hocam bu içinden çıkan parçalar sesi fln etkiler mi takmak lazım mı sizce ?
Foto?

epomaker p75 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? Ve Türkiye'ye gelir mi sizce ?
Denemedim ama youtubeda görmüştüm. Ses profili olarak güzel duruyor ama qmk/via yok, batarya 4000mah ve stok switchleri sıkıcı switchler. Monsgeekle aynı fiyattayken tercih etmem.

Foto?

Denemedim ama youtubeda görmüştüm. Ses profili olarak güzel duruyor ama qmk/via yok, batarya 4000mah ve stok switchleri sıkıcı switchler. Monsgeekle aynı fiyattayken tercih etmem.
Bunlar hocam videodan ss aldım ondan dolayı kalite kötü

Ekler

• Screenshot_20250214_082004.jpg
    Screenshot_20250214_082004.jpg
    247.5 KB · Hit: 37
Bunlar hocam videodan ss aldım ondan dolayı kalite kötü
Extra stabilizer bunlar eğer vidalı kullanmak istersen diye. Vidalı daha stabil ama modlaması çok zahmet sök tak zor oluyor

@freygasm hocam temuda ktt kang white v3 70 adeti özel sepet indirimi ile 530+kdv ye geliyor. Aliex de de benzer fiyat ama ktt değil siz daha önce paylaşmıştınız. Sizce bu fiyata alınır mı veya başka switch öneriniz olur mu? Şuan reaper takılı.

@freygasm hocam temuda ktt kang white v3 70 adeti özel sepet indirimi ile 530+kdv ye geliyor. Aliex de de benzer fiyat ama ktt değil siz daha önce paylaşmıştınız. Sizce bu fiyata alınır mı veya başka switch öneriniz olur mu? Şuan reaper takılı.
Alınır fiyat çok iyi 90lısı 950-1000tl

Alınır fiyat çok iyi 90lısı 950-1000tl
Alide ggboy kang v3 70 adet 568 tl sanırım orj değil

Temuda ktt kang v3 70 adet vergi ile 900e geliyor. Normal fiyatından 300 tl indirim yapmış.

Alideki orj değilse 332 fark verip temudan mı almalı veya daha uygun yer varsa oradan alayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,175,516
Üyeler
186,633
Son üye
reduciahn
Geri