Arama sonuçları: *

1. F

Steelseries Arctis 7+ Ses robotikleşiyor

anladım teşekkür ederim dediklerinizi deniyeceğim
  2. F

bu arada siz diyince baktım kullandığım bütün setup 2.4 ghz donglelar kullanıyor razer naga v2 pro asus rog claymore steelseries arctis 7+ hepsi 2.4ghz ve hepsi laptopta yan yana usb girişlerine takılı dediğiniz uygulamayı indirdim ama wifi değilde direk 3 üde kablosuz diye olabilirmi onların...
  3. F

teşekkür ederim denemeye gidiyorum
  4. F

bu arada sorun aşşağı yukarı yeni klavye almamla başladı hemen hemen 1-2 gün sonrasında başladı. internette kablosuz cihazların yan yana bulunduğunda sorun çıkarabilidiğini söyleyen yazılar gördüm onunla alakalı olabilir belki ama nasıl çözebilirim bilmiyorum küçük bir alanda laptop masaüstü...
  5. F

Selam aşşağı yukarı 1 yıl oldu kulaklığı alalı bayağı memnundum ama son 1 hafta 10 gündür kulaklıktan gelen ses rastgele 5 dakikada bir falan robotikleşiyor cızırdıyor. Arkadaşlarımla konuşurken onların sesleri olabiliyor müzik sesi olabiliyor bazen oyunun sesi robotikleşiyor çok can sıkıcı. Bir...
  6. F

PC reset atıyor undervolt yapmak mantıklı mı

undevolta ne diyorsunuz belki birazcık yardım edebilir en azından sonuçta hem sıcaklık düşüyor hem çektiği enerji miktarı düşüyor
  7. F

ekran kartı full yükte bile 80i geçtiğini görmedim genelde 60 civarı takılıyo max yükte 80 dediğim gibi rog zaten. kasa mesh tam mesh değil yarım mesh asus tuf gt501 kasa
  8. F

format atıyorum ya düzenli 6 ayda bir falan işlemci soğutucum sıvı soğutma ama termal macun aldığımdan beri aynı
  9. F

2021 de hazır sistem almıştım son 1 yıldır falan bazı spesifik oyunlarda reset atıyor ama attığı oyunlarda çok saçma. rekabetçi oyunlarda zaten atmıyor ama gidip age of 3 giriyorum yarım saat oynuyorum rastgele gidiyor başka oyun saymam gerekirse escape backrooms dead by daylight fortnite falan...
  10. F

Pcyi kapatıp açtığımda ses çıkışı otomatik monitör olarak seçiliyor

Ekte sslerini attığım gibi bilgisayarı uyku moduna aldığımda yada monitörü kapatıp açtığımda steelseries sonar otomatik olarak monitör çıkışlarını default olarak belirliyor ve elimle sürekli kulaklığa geri almam gerekiyor yoksa ses alamıyorum aynısı discorddada oluyor fakat discordda soruyor...
  11. F

Öneri 4000-5000 TL ye kadar kulaklık önerisi

4000-5000 bandına kadar bütçem var. zorlasam 5.500 falan yaparım belki kaliteli wireless kulaklık almayı düşünüyorum. aklımda logitech G733 var şuanlık yada belki 2. el arctis 9 düşünebilirim yada sıfır arctis 7 de olabilir. ne önerirsiniz?
  12. F

Bilgisayar bazı oyunlarda otomatik reset atıyor.

tam olarak ne yapayım oyun içerisinden power değerlerinin sslerinimi atayım
  13. F

b560f gaming wifi asus rog strix kullanıyorum son biosu kullanıyorum en son aylar önce güncellemiştim yeni sürüm gelmemiş
  14. F

tam olarak hangisini atacağımı bilmediğimden hepsini attım
  15. F

tabii ama bilgisayarı kapadım şuanda yarın akşama doğru atabilirim en erken
  16. F

evet veriyo haftada 1 falan bilgisayar açılırken veriyo sadece oyun oynarken falan hiç yemedim sadece açıldığında yiyorum. ramler 2. ve 4. slota takılı 1707170286 daha önceden bununla alaklı konuda açtım ama onuda bir türlü çözemedim aldığımdan beri 2 yıldır yiyorum mavi ekranı. mavi ekran...
  17. F

bütün parçalar böyle 1707168771 bu arada ekleme : reseti rastgele atıyor 30 dk reset atmadan oynadığımda oldu reset attıktan sonra oyuna girince 30 saniye daha olmadan reset attığıda oldu çözemedim
  18. F

Düşük gereksinimli lol valorant gibi oyunlarda problemsiz oynuyorum ama bazı yüksek gereksinimli oyunlarda bilgisayarım otomatik reset atıyor. her yüksek gereksinimli oyundada olmuyor bazılarında sadece mesela yeni çıkan palworld, dead by daylight, fortnite oyunlarında en çok reset sorunları...
  19. F

Yardım Kablonet ping sorunu ve cgn havuzu

Selam yaklaşık 2.5 yıldır kablonet kullanmaktayım son zamanlara kadar uzun süreli hiç bir problem yaşamamıştım en fazla bir kaç saatte düzeliyordu sorunlarım. ama son 1 haftadır bütün oyunlarda pingim olması gerekenden 50-60 ping fazla alıyorum. lolde eskiden 15 pingi geçmeyen pingim şuanda...
  20. F

Windows update yapsamda tekrardan aynı update geliyor.

hem öyle denedim hemde alıntıda bıraktığım görselde gözüken tuşa basarakta denedim ikiside olmadı
Top Bottom