Beyler resimde de gördüğünüz gibi mouse'u yeni aldım ve laptop kullandığım için kablo kalabalığı yapmasın diye kutudan çıktığı haliyle bağlı şekilde kullanıyorum. İlerde sorun yaratır mı bu? (msi clutch gm11 white)
Arkadaşlar ea launcherdan BF3 indirdim. oyuna giriş yapmak istediğimde beni resimde görünen sitesine yönlendiriyor. Sonra başlat butonuna tıkladığımda yine resimde gördüğünüz sayfa açılıyor ve origin indirmem gerektiğini söylüyor. Fakat originin sayfasına gittiğimde EA launcherın sayfasını...
Arkadaşlar mümkünse 500 serisinden ucuz JBL kulaklık önerebilir misiniz? ya da kampanya falan yakalayan olursa haber verebilir mi Abdullah abi ara sıra instaya indirimli şeyler atıyor ama çok takip edemiyorum Özellikle abdullah abi indirim yakalarsa burdan haber verebilir misiniz?
Arkadaşlar smooth Q2 gimbal kullanıyorum. Video çekerken çok fazla titriyor. Bir gimbal ile çekildiği bile belli değil. Bu acaba benim yürüyüşümden mi kaynaklı yoksa gimbal yeterli düzeyde değil mi? (telefon: Samsung A21s)
örnek video
Arkadaşlar resimde görülen alttaki ikinci dorse baya bi modluydu. Ben oyunu silip tekrar yükldikten sonra hangi modların yüklü olduğunu bilmediğimden dolayı o dorseye tıklar tıklamaz beni oyundan atıyor. Bu dorse gibi birkaç tane de tır var onlara tıklayınca hemen oyundan atıyor. Bu sorunun...
Arkadaşlar benim samsung telefonda yerimde hareketsizken bile adımsayar çalışıyor. Bir günde olduğum yerden fazladan 200-300 adım yürümüşüm gibi gösteriyor :d bu sorunu bilen, yardım edebilecek birisi var mı?
Arkadaşlar hem pc de (oyun oynarken falan) hem de dışarda günlük kullanımda vs. kullanabileceğim mümkünse gaming olan ama dışarda kablosuz kullanımda kaba göstermeyen bir kulaklık arıyorum yardımcı olabilir misiniz? (kesinlikle JBL önermeyin!) bütçe sormanıza gerek yok arkadaşlar siz bildiğiniz...
Merhaba arkadaşlar ets2 ye son gelen güncellemeyle birlikte modlu olarak kullandığım kabin ve dorse aydınlatmalarım resimlerde gördüğünüz gibi buga giriyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? varsa çözebildiniz mi? çözebildiyseniz anlatabilir misiniz? şimdiden teşekkürler <3
ben de yaşadığım bir sorunu şöyle aktarabilirim; ets2 ye gelen son güncellemeden sonra full grafiklerde ekran kartımı %95 kadar kullanıyor (%100 ü gördüğü de oluyor) benim oyun arada kasma yapıyor bellek yetersizliğinden dolayı. ama mesela çok ayrıntı olmayan yerlerden geçtiğimde akıcı bir...
sırtındaki o feci ağrıyı hissetmeyen kimsenin corona olduğuna inanmıyorum kardeşim sorun olduğunu sanmıyorum ama üstte bi arkadaşın da dediği gibi bi test yaptır sen. biz ne desek yetmeyecek sana
ben klavye hakkında iyi veya kötü demedim sadece türkçe dizilimi yok, markayı ilk defa duydum ve uzun bir süre araştırmam gerek ayrıca çok kalın görünüyor gerçekte de öyle mi bilmiyorum ama benim tarzım değil. aynı zamanda kod yazmak için alıcam