Neler Yeni

Corona Olma İhtimalim Var Mıdır?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler, bugün sabahtan uyandığımdan beri başım ağrıyor ve üşüyorum (sanki sıtma gibi) arada da öksürecek gibi olup öksürmüyorum ateşimde bir sıkıntı yok çok şükür.

Ailemde vs. daha önce çok şükür hiçbir hastalık geçiren ve kronik hastalığı olan yok.
Önlemlere çok dikkat ediyorum Cuma Namazı'ndan Cuma Namazı'na dışarı çıkıp arada markete çıkıyorum.

Sizce corona mıyımdır veya grip falan mı geçiriyorumdur.
Allah hepimizi bu hastalıktan korusun.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Buradan ne desek tatmin olamazsın test olman lazım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum eğer corona değilsen bile bir test yaptır en azından corona olma durumunda insanların hakkına girmemiş olursun ama semptomların pek uyuşmuyor.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Bunu Test Yaptirmadan Bilemeyiz.
(Bence)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler, bugün sabahtan uyandığımdan beri başım ağrıyor ve üşüyorum (sanki sıtma gibi) arada da öksürecek gibi olup öksürmüyorum ateşimde bir sıkıntı yok çok şükür.

Ailemde vs. daha önce çok şükür hiçbir hastalık geçiren ve kronik hastalığı olan yok.
Önlemlere çok dikkat ediyorum Cuma Namazı'ndan Cuma Namazı'na dışarı çıkıp arada markete çıkıyorum.

Nereden bilerim?
Test yaptırın.
%50 şansımız var istersen tahmin edelim?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sanırım buradan Teamvieverle bağlanıp PCR testi yapıyoz :D

Mileven

80+ Silver
Ateş halsizlik tat almama bu belirtiler olmadan test yapmazlar sen yinede 10 gün falan herkesten uzak dur sonra ortaya çıkar.

unknownn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan

sırtındaki o feci ağrıyı hissetmeyen kimsenin corona olduğuna inanmıyorum kardeşim sorun olduğunu sanmıyorum ama üstte bi arkadaşın da dediği gibi bi test yaptır sen. biz ne desek yetmeyecek sana

Top Bottom