Corona Olma İhtimalim Var Mıdır?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,203
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler, bugün sabahtan uyandığımdan beri başım ağrıyor ve üşüyorum (sanki sıtma gibi) arada da öksürecek gibi olup öksürmüyorum ateşimde bir sıkıntı yok çok şükür.

Ailemde vs. daha önce çok şükür hiçbir hastalık geçiren ve kronik hastalığı olan yok.
Önlemlere çok dikkat ediyorum Cuma Namazı'ndan Cuma Namazı'na dışarı çıkıp arada markete çıkıyorum.

Sizce corona mıyımdır veya grip falan mı geçiriyorumdur.
Allah hepimizi bu hastalıktan korusun.

Buradan ne desek tatmin olamazsın test olman lazım

Dostum eğer corona değilsen bile bir test yaptır en azından corona olma durumunda insanların hakkına girmemiş olursun ama semptomların pek uyuşmuyor.

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler, bugün sabahtan uyandığımdan beri başım ağrıyor ve üşüyorum (sanki sıtma gibi) arada da öksürecek gibi olup öksürmüyorum ateşimde bir sıkıntı yok çok şükür.

Ailemde vs. daha önce çok şükür hiçbir hastalık geçiren ve kronik hastalığı olan yok.
Önlemlere çok dikkat ediyorum Cuma Namazı'ndan Cuma Namazı'na dışarı çıkıp arada markete çıkıyorum.

Nereden bilerim?
Test yaptırın.
%50 şansımız var istersen tahmin edelim?

Sanırım buradan Teamvieverle bağlanıp PCR testi yapıyoz :D

Ateş halsizlik tat almama bu belirtiler olmadan test yapmazlar sen yinede 10 gün falan herkesten uzak dur sonra ortaya çıkar.

sırtındaki o feci ağrıyı hissetmeyen kimsenin corona olduğuna inanmıyorum kardeşim sorun olduğunu sanmıyorum ama üstte bi arkadaşın da dediği gibi bi test yaptır sen. biz ne desek yetmeyecek sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,365
Üyeler
188,926
Son üye
Rafhen
Geri