Arama sonuçları: *

1. Erkan İtak

Ekran Kartı Boşta 45-50 Derece Arası

Sıcaklık 55/60 dereceyi geçmeden fanlar dönmüyor olabilir, bende de bu şekilde şuan sadece chrome açık ve fanlar dönmüyor ekran kartı sıcaklığım 53 derece kasa kapağı kapalı. Ekran kartı modeli MSI RX 570 Armor 4GB
  2. Erkan İtak

Eski bilgisayarımdan çıkan bu harddisk işe yararmı?

Bende de 5400 RPM çalışan bir pcm de HDD var içerisinde win 10 kurulu bunu direk sisteme takabilir miyim windowsu silmem gerekir mi ?
  3. Erkan İtak

R5 3600 vs r5 1600 af

Rica ederim, yararlı olduysa ne mutlu.
  4. Erkan İtak

R5 3600 vs r5 1600 af

Net yanıt olsun diye Valorant'ta FPS'i test etmek için MSI Afterburner ile test gerçekleştirdim. 1080p/Ultra ayarlarda Ascent haritasında ölüm kalım maçı attım. Maç sonuna doğru gözlemlediğim veriler şu şekilde; GPU SICAKLIK: 76 Derece MSI RX 570 ARMOR 4GB KUL: 100% CPU SICAKLIK: 66 Derece...
  5. Erkan İtak

R5 1600 af yayın ve oyun

720p ve 900p yayında kardeşim denedi donma kasma drop oluşmadı. Performansı güzel işlemcinin ekran kartı olarakta rx 570 4gb dual channel 16 gb ram mevcut.
  6. Erkan İtak

R5 3600 vs r5 1600 af

1080p ve sanırım her şey en yüksekte, çatışma ve patlamaların çok olduğu yerlerde 170 normal sakin alanlarda 200 FPS geçiyor. Dual channel ram var 8+8 3000MHz. Net cevap istiyorsan güncel olarak tekrar girip bakar buraya yazabilirim. Son zamanlarda oynamıyorum Valorant hatırladığım FPS değerleri...
  7. Erkan İtak

R5 3600 vs r5 1600 af

R5 1600 AF ve RX 570 kullanıcısı olarak söylüyorum eğer imkan varsa 3600 al, R5 1600 AF ile yayında yaptım oyunda oynadım kötü değil ama 7nm bir işlemci ile kıyasladığın zaman arkasında kalıyor. 3600 alıp ileride ekran kartı yükseltmesinde işlemciyi düşünmezsin darboğaz yapar mı yapmaz mı diye...
  8. Erkan İtak

GamePower Dark Side Kasaya CD

Hard Disk ya da SATA SSD bağlantısı yapılan kablo çeşidi.
  9. Erkan İtak

SYS fanlar başta 1sn dönüyor sonra duruyor

Bende de aynı şekil çalışıyor ama sanırım bir zararı bulunmuyor, daha bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Anakart modelim: GIGABYTE B450M S2H AM4 DDR4 3200MHz
  10. Erkan İtak

Eski Monitör Yeni Ekran Kartı İle Uyumlu Çalışır mı?

Arkadaşında dediği gibi yeni nesil ekran kartlarında malesef analog çıkışlar bulunmuyor (DVI-D, VGA). Dönüştürücü kullanman gerekiyor. Ben ucuz yollu bir HDMI to VGA dönüştürücü alıp VGA kablosuna taktım ve halen kullanmaktayım sıkıntısız.
  11. Erkan İtak

Eski Monitör Yeni Ekran Kartı İle Uyumlu Çalışır mı?

İkincil monitör olarak eski bir monitör kullanıyorum HDMI to VGA dönüştürücü kullanarak görüntü alıyorum, amacım oyun oynarken yan ekrandan discrod, chrome vb sayfalar açmak olduğu için ekstra bir performans beklentim yok. Dönüştürücü ile kullanabilirsin.
  12. Erkan İtak

OYUN KLAVYE ÖNERİSİ ARIYORUM

Ne kadar süre kullandıktan sonra böyle bir şey ortaya çıktı acaba ve hangi renk switchlisini kullandınız?
  13. Erkan İtak

OYUN KLAVYE ÖNERİSİ ARIYORUM

https://www.hepsiburada.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-mavi-switch-klavye-p-HBV00000PZBX1?magaza=deltabilgisayar Hepsiburada mobil uygulamadan yeni üyelik açınca 50tl indirimle 300 e geliyor. Mavi ve Kırmızı switch seçeneği var. Donanım Arşivi youtube kanalında incelemesi ve uzun kullanım...
  14. Erkan İtak

bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı

R3 1200 yetersiz kalır o ekran kartı için. R5 1600 yaparsan sıkıntı olmaz. R5 1600 AF kullanıyorum ekran kartımda Rx 570 4gb ve darboğaz sıkıntım olmadı şimdiye kadar hiç.
  15. Erkan İtak

DA Yeni Sistem Hakkında

Üç ayrı sistem çıkaracağı için tahminimce giriş, orta, üst segment sistemler olarak yayınlanacağını düşünüyorum. 1660S olurmu bilmem ama kullanıcısını memnun edecek sistemler geleceğini geçmişe bakarak söyleyebilirim.
  16. Erkan İtak

Hangi Ekran Kartını Seçmeliyim

Bir RX 570 4GB kullanıcısı olarak önerebilirim, beni şimdiye kadar hiç üzmedi. Güçlü oyunlarda bile güzel bir deneyim sundu bana.
  17. Erkan İtak

MSI GT 1030 Aldım

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Heyecanınızı paylaştığınız için teşekkürler.
  18. Erkan İtak

Eski Donanıma Windows 10 mu 8.1 mi ?

Windows 7 olmaz diyorsan ve ikisinden biri diyorsa 8.1 Home kur. Bir nebze rahatlatır.
  19. Erkan İtak

Hangi ekran kartı mantıklı?

Bekle bence pişman olmazsın ve genelde upgrade ve downgrade seçenekleri sunduğu için aradığın fiyatlandırmada bulabilirsin. Nokta atışı sistemler gelicek sanırım.
  20. Erkan İtak

Öneri 400-500 TL Red Switch Klavye Çok Kararsızım Arkadaşlar!!

GamePower OGRE RGB incelemesini izledim Abdullah'ın ve hoşuma gitti sipariş verdim bakalım bayramdan sonra kargoya verilicek. Geldiğinde tarafsız olarak yorumumu yaparım buradan, hem blue switch hem red switch seçeneği mevcut.
Top Bottom