Neler Yeni

Öneri 400-500 TL Red Switch Klavye Çok Kararsızım Arkadaşlar!!

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
yellow daha iyi daha hızlı red onu al

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
500'den pahalıya geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar cidden görüşünüze ihtiyacım var.Bu fiyat aralığında aklımda 4 tane seçenek var. 1.Gamebooster G918 Fire Storm 2.Redragon İndrah 3.Redragon Kumara 4. Bütçeyi zorlayarak AOc gk500 cidden aşırı derecede kararsızım aoc gk500 le sıkıntı yaşayanlar varmıs g918 fire storma pahalı diyorlar sizce ne almalıyım rampage hydra r6 dışında önerebilir misiniz?

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Cherry almak varken neden red alsın diyorsun. Sonra önerdim mi? diyorsun. :D Kardeşim sana bir tavsiye vereyim. Her tartışmadan haklı çıkmak için tartışma. Sonuca varmak için tartış. Konuyı acan arkadasın indrah hariç bütün klavyelerin hepsi red switch. Belli ki red switch ağırlıklı bir tercih istiyor. Ona göre öneri yaptım. Pusat k 3 pro genel olarak kullanımı yaygın ve benim çevremde de 1-2 kişi kullanıyor şimdiye kadar sorun yaşamadılar. Sen diyorsun ki red alan 10 arkadasımdan 9 u sorun yaşadı blue alanlar sorun yasamadı. :D Herhalde bi 50 tane arkadasın hepsi monster kullanıyor. Bu bana zaten inandırıcı gelmedi. 2. si blue almak verken neden red alsın diyorsun. Bende ikisi aynı switvh olmadığını birisi sessiz birisi sesli diyorum. Bu sefer çevirip ben al mı dedim diyorsun. :D Hala diyorum ki her ürünün sorunları olabilir. Servisi iyi calısıyorsa sorun yoktur. Değişim yaparlar bişe olur. Ama genel olarak kullanımı yaygın bir klavye. Zaten fiyatı 400 den 500 çıktı hala satısı var. Satılmasa 500 olmaz fiyatı. Gamepower gibi düşer.
Kardeşim valla tüm yazdığın şeyleri okudum, resmen sadece konuşmak için konuşmussun adamın dediklerini ve attıklarını hiç okumamışsın. Monster klavye öneren arkadaşlarla tartışmaya bile girmem.
Konu sahibi hocam size de önerim kesinlikle ve kesinlikle HP Omen Encoder Cherry MX klavyenin indirime girmesini bekleyin. Sakın paranızı diğer klavyelere kaptırmayın. Zaten Amazon her dakika indirim yapıyor. Birkaç gün içinde 570 lira bandına düşer.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
bana da çatur cutur ses çıkaran klavye lazım ya

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kardeşim valla tüm yazdığın şeyleri okudum, resmen sadece konuşmak için konuşmussun adamın dediklerini ve attıklarını hiç okumamışsın. Monster klavye öneren arkadaşlarla tartışmaya bile girmem.
Konu sahibi hocam size de önerim kesinlikle ve kesinlikle HP Omen Encoder Cherry MX klavyenin indirime girmesini bekleyin. Sakın paranızı diğer klavyelere kaptırmayın. Zaten Amazon her dakika indirim yapıyor. Birkaç gün içinde 570 lira bandına düşer.
Ben bir ürüne bu şekilde bakan ve şu markayı önerenlerle tartışmam diyenle zaten ben tartışmam. Her Markaya bakarak ürün önerilmez. Modele bakarak önerilir. Nasıl ki Rampage nin kötü ürünleri olduğu gibi Drop plus gibi güzel ürünüde var. Neden yani direk kestirip atalım. Gamepowerin eskiden güzel işleri varken şimdi kötü modelleri var. Hala olaya marka olarak bakıyorsunuz. Modele bakın. Ama kime anlatıyoruz. :D o arkadas diyorki benim 10 tane alan arkadasımdan 9 tanesi sorun yasadı mavi alanlar yasamadı. Demekki 15- 20 arkadası monsster klavye kullanıyor. :D bana inandırıcı gelmedi yalan söylüyor gibi geldi. Haklı çıkmak için tartışan insanlara tahammül edemiyorum. :D Ama benim şahsen tanıdığım 2 arkadasım kullanıyor. Ve çokta memnunlar.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
yarını beklersen benim klavyem gelecek. sana tarafsız ve dürüst bir şekilde al ya da alma diyebilirim. yarın beni etiketleyip sorarsan sana merak ettiğin her şeyi söyleyebilirim. bu arada kırmızı switch sipariş verdim.
Çok iyi olur
Duserse düşüncem ,iyi düşmezse gamebooster alıcam

500'den pahalıya geliyor.

Biraz değişikmis açıkçası hoşuma gitmedi biraz da önyargı var bende bu rampage karşı şuan kullandigim ekipmanlardan ötürü sağolun yinede

Dostum sence bu gamebooster g918 fire nasıldır encoder dışında alma diyorsun ama bütçeme çok uygun ve şeklini sevdim.

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben bir ürüne bu şekilde bakan ve şu markayı önerenlerle tartışmam diyenle zaten ben tartışmam. Her Markaya bakarak ürün önerilmez. Modele bakarak önerilir. Nasıl ki Rampage nin kötü ürünleri olduğu gibi Drop plus gibi güzel ürünüde var. Neden yani direk kestirip atalım. Gamepowerin eskiden güzel işleri varken şimdi kötü modelleri var. Hala olaya marka olarak bakıyorsunuz. Modele bakın. Ama kime anlatıyoruz. :D o arkadas diyorki benim 10 tane alan arkadasımdan 9 tanesi sorun yasadı mavi alanlar yasamadı. Demekki 15- 20 arkadası monsster klavye kullanıyor. :D bana inandırıcı gelmedi yalan söylüyor gibi geldi. Haklı çıkmak için tartışan insanlara tahammül edemiyorum. :D Ama benim şahsen tanıdığım 2 arkadasım kullanıyor. Ve çokta memnunlar.
Ya sana sadece bu forumdan 5 kişinin konusunu attım. Yeni serileri sorunlu diyorum.
BAK YENİ SERİLER SORUNLU
ESKİ SERİLER SORUNSUZ
RED SORUNLU
BLUE SORUNSUZ

Anladın mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ya sana sadece bu forumdan 5 kişinin konusunu attım. Yeni serileri sorunlu diyorum.
BAK YENİ SERİLER SORUNLU
ESKİ SERİLER SORUNSUZ
RED SORUNLU
BLUE SORUNSUZ

Anladın mı?
Ya kardeşim neyini anlamıyorsunuz. Neye göre son seri sorunlu diyorsun anlamadım ki. Al bende sana atayım bir çok suanda yeni alıp kullanan insanları. Daha birsürü konu var. Kullanımı yaygın genel olarak beğeniliyor. Ha alırsın sıkıntı çıkar değişitrirsin. Bu kadar basit. Neye göre bu kadar gömüyorsun ürünü onu anlamadım. Bu fiyata Şuanda da hala alınabilecek bir klavye. öyle kafadan şu kadar tanıdığım var demekle olmaz. %80 olarak beğenilen bir klavye. Kronik sorun olması için %70 80 olarak önerilmemesi lazım. Gamepower gibi. Gamepower dediğni zaman %70 80 şikayet var. Bu da demektir ki kronik sorunlu ve düzelme yok. Ama monsterde genel bir sorun yok. Arada sorunlu cıkarbilir onuda zaten değişmi yapıyorlar. Diyorum. bunu anlamak bu kadar zor mu ya cidden. Al konular. Daha onlarca var konu. Aramaya yaz bak. İNceleme rehberleri var. Onlara da bak.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ya kardeşim neyini anlamıyorsunuz. Neye göre son seri sorunlu diyorsun anlamadım ki. Al bende sana atayım bir çok suanda yeni alıp kullanan insanları. Daha birsürü konu var. Kullanımı yaygın genel olarak beğeniliyor. Ha alırsın sıkıntı çıkar değişitrirsin. Bu kadar basit. Neye göre bu kadar gömüyorsun ürünü onu anlamadım. Bu fiyata Şuanda da hala alınabilecek bir klavye. öyle kafadan şu kadar tanıdığım var demekle olmaz. %80 olarak beğenilen bir klavye. Kronik sorun olması için %70 80 olarak önerilmemesi lazım. Gamepower gibi. Gamepower dediğni zaman %70 80 şikayet var. Bu da demektir ki kronik sorunlu ve düzelme yok. Ama monsterde genel bir sorun yok. Arada sorunlu cıkarbilir onuda zaten değişmi yapıyorlar. Diyorum. bunu anlamak bu kadar zor mu ya cidden.
60 tl ekleyip sorunlarla uğraşmamak ve piyasanın en üst seviye switchlerinden birine sahip olmak varken bunu önermek yanlış diyorum ben de .
Monster notebook kullanıcısıyım bir fanboyluğum yok ama aoc gk500 modeli olsun monster pusat olsun . Switchleri kaliteli değil özellikle redleri çok sorun çıkarıyor.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Çok iyi olur

Duserse düşüncem ,iyi düşmezse gamebooster alıcam

Biraz değişikmis açıkçası hoşuma gitmedi biraz da önyargı var bende bu rampage karşı şuan kullandigim ekipmanlardan ötürü sağolun yinede

Dostum sence bu gamebooster g918 fire nasıldır encoder dışında alma diyorsun ama bütçeme çok uygun ve şeklini sevdim.
Outemu switchleri hangi marka kullanırsa kullansız kalitesi belli yani çok büyük bir şey beklememen gerekiyor. Gerçekten sağlam ve hissiyatı iyi bir klavye almanı öneririm çünkü verdiğin para az para değil. Teknolojide sabır önemli bir etken, arkadaşından dostundan ödünç klavye alıp indirimi beklemen senin için çok iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erkan İtak
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
GamePower OGRE RGB incelemesini izledim Abdullah'ın ve hoşuma gitti sipariş verdim bakalım bayramdan sonra kargoya verilicek. Geldiğinde tarafsız olarak yorumumu yaparım buradan, hem blue switch hem red switch seçeneği mevcut.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
60 TL ekleyip sorunlarla uğraşmamak ve piyasanın en üst seviye switchlerinden birine sahip olmak varken bunu önermek yanlış diyorum ben de .
Monster notebook kullanıcısıyım bir fanboyluğum yok ama aoc gk500 modeli olsun monster pusat olsun . Switchleri kaliteli değil özellikle redleri çok sorun çıkarıyor.
Hocam bu arkadaş anlamıyor galiba. Bana da Monster önerildi aldım kullandım hemen bozuldu verdim yenisi yolladılar o da sıkıntılı çıktı. Kronik sıkıntılı olmayan bir klavye olmasa yolladıkları iki klavye de sıkıntılı çıkmaz. Bakın son stok geldiğinde de bir sürü kişiye dedim almayın, etmeyin aldılar ve hepsi şuan pişman durumda bana nasıl iade edebileceklerini soruyorlar. Benim de marka takıntım yok orda eksik yazmışım Monster Pusat K3 Pro öneren biriyle tartışmam yazacakken Monster yazmışım klavye üzerinden konuştuğumuz için. Cherry MX switchler varken 500 liraya Outemu almak çok mantıksız geliyor bana da. Neyse kimseyi kırmak istemem kırdıysam da özür dilerim. İyi akşamlar.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
GamePower OGRE RGB incelemesini izledim Abdullah'ın ve hoşuma gitti sipariş verdim bakalım bayramdan sonra kargoya verilicek. Geldiğinde tarafsız olarak yorumumu yaparım buradan, hem blue switch hem red switch seçeneği mevcut.
Çok iyi olur
Outemu switchleri hangi marka kullanırsa kullansız kalitesi belli yani çok büyük bir şey beklememen gerekiyor. Gerçekten sağlam ve hissiyatı iyi bir klavye almanı öneririm çünkü verdiğin para az para değil. Teknolojide sabır önemli bir etken, arkadaşından dostundan ödünç klavye alıp indirimi beklemen senin için çok iyi olur.
Önerilerin için sağol dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom