GrauerWolf
80+
- Reaksiyon skoru
- 258
İnsanlar hakkında bilmeden yorum yapmaBurdan onu çıkarmaya çalışmıyorum egomu da tatmin etmeye çalışmıyorum klasik ülkesinden sıkılmış almanyay kaçmak isteyen türk gençliği
İnsanlar hakkında bilmeden yorum yapmaBurdan onu çıkarmaya çalışmıyorum egomu da tatmin etmeye çalışmıyorum klasik ülkesinden sıkılmış almanyay kaçmak isteyen türk gençliği
Redragon İndrah Alınız Çok Rahat Bir Klavye Bilek DestekliArkadaşlar aklımda büssürü klavye var ben size hepsini sunacağım siz hangisi alınabilir söylermisiniz.
Red switch olma şartıyla alacağım klavyeyi gece çok kullandığım için 4 yıldır membran klavye kullanıyorum zaten artık switch li klavye kullanmak istiyorum oyüzden g213 falan önermeyin bunlar arasında aklıma en çok yatan philips momentum yay sesi yok denecek kadar az ve bilek desteği bulundurduğu için , şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
![]()
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Pardon hocam tüm mesajlarınıza bakılırsa doğru söylüyorsunuz o gün biraz agresif çıkmışım özür dilerim o kadar çok dediğim örnekten var kiİnsanlar hakkında bilmeden yorum yapma. Kötü bir alışkanlık bu. Ben 25 sene ülkesinde yaşamış, hiç bir suç işlememiş, askerlik vazifesini elinden gelen en iyi şekilde yapmış bir Türk vatandaşıyım. Burada kazanıp ülkeme yollamaktan da son derece mutluyum. Sıkıldığımı da kim söyledi?
Sorun değil, olur böyle şeyler. Teşekkür ederimPardon hocam tüm mesajlarınıza bakılırsa doğru söylüyorsunuz o gün biraz agresif çıkmışım özür dilerim o kadar çok dediğim örnekten var ki
Dostum benim ürünüm kargolandı galiba ama gemiyle gelecek diye düşünüyorum mükemmel bir ingilizcemde yok taPardon hocam tüm mesajlarınıza bakılırsa doğru söylüyorsunuz o gün biraz agresif çıkmışım özür dilerim o kadar çok dediğim örnekten var ki
Ürünün kargoya verilmeye hazır gibi yanı çünkü gemiyle kargo veriyorlarDostum benim ürünüm kargolandı galiba ama gemiyle gelecek diye düşünüyorum mükemmel bir ingilizcemde yok ta
"- Origin-Origin Item Is Ready for Ship"
Bu ne demek oluyor.
Dostum Switch olarak nerdeyse en üst seviye bir klavye aldım 400 Tl bandında
Item is at agent warehouseÜrünün kargoya verilmeye hazır gibi yanı çünkü gemiyle kargo veriyorlar
Benim önerdiğimin Switch'i Kalih hatta Razer bile Huntsman'daki o mükemmel switchleri bu firmaya üretiriyor. Bunlar do optik mekanik switch baya iyiler yani.Dostum Switch olarak nerdeyse en üst seviye bir klavye aldım 400 TL bandında
Ürünün linki bu bundan sonra önereceğin kişilere bunuda önerebilirsin
Gateron switch in cherry mx red den bi kaç farkı var Gateron ömrü daha az , gateron daha iyi basış hissiyatına sahip.
![]()
BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye
Yalnızca US$66.99, en iyi BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
Dostum Wosvagen Bugattiyide üretiyor Polo yu da üretiyor yani ikiside ikisinin seviyelerini sen düşün.Benim önerdiğimin Switch'i Kalih hatta Razer bile Huntsman'daki o mükemmel switchleri bu firmaya üretiriyor. Bunlar do optik mekanik switch baya iyiler yani.
Biliyorum onu. Ancak sonuçta performansa etki eden parçalar iyi.Dostum Wosvagen Bugattiyide üretiyor Polo yu da üretiyor yani ikiside ikisinin seviyelerini sen düşün.