400 TL altı mekanik klavye önerisi

Burdan onu çıkarmaya çalışmıyorum egomu da tatmin etmeye çalışmıyorum klasik ülkesinden sıkılmış almanyay kaçmak isteyen türk gençliği
İnsanlar hakkında bilmeden yorum yapma :). Kötü bir alışkanlık bu. Ben 25 sene ülkesinde yaşamış, hiç bir suç işlememiş, askerlik vazifesini elinden gelen en iyi şekilde yapmış bir Türk vatandaşıyım. Burada kazanıp ülkeme yollamaktan da son derece mutluyum. Sıkıldığımı da kim söyledi?

Siparişi verdim alırım bi hayırlı olsun.

Arkadaşlar aklımda büssürü klavye var ben size hepsini sunacağım siz hangisi alınabilir söylermisiniz.
Red switch olma şartıyla alacağım klavyeyi gece çok kullandığım için 4 yıldır membran klavye kullanıyorum zaten artık switch li klavye kullanmak istiyorum oyüzden g213 falan önermeyin bunlar arasında aklıma en çok yatan philips momentum yay sesi yok denecek kadar az ve bilek desteği bulundurduğu için , şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Redragon İndrah Alınız Çok Rahat Bir Klavye Bilek Destekli

İnsanlar hakkında bilmeden yorum yapma :). Kötü bir alışkanlık bu. Ben 25 sene ülkesinde yaşamış, hiç bir suç işlememiş, askerlik vazifesini elinden gelen en iyi şekilde yapmış bir Türk vatandaşıyım. Burada kazanıp ülkeme yollamaktan da son derece mutluyum. Sıkıldığımı da kim söyledi?
Pardon hocam tüm mesajlarınıza bakılırsa doğru söylüyorsunuz o gün biraz agresif çıkmışım özür dilerim o kadar çok dediğim örnekten var ki

Pardon hocam tüm mesajlarınıza bakılırsa doğru söylüyorsunuz o gün biraz agresif çıkmışım özür dilerim o kadar çok dediğim örnekten var ki
Sorun değil, olur böyle şeyler. Teşekkür ederim :).

Dostum benim ürünüm kargolandı galiba ama gemiyle gelecek diye düşünüyorum mükemmel bir ingilizcemde yok ta
"- Origin-Origin Item Is Ready for Ship"
Bu ne demek oluyor.

Dostum benim ürünüm kargolandı galiba ama gemiyle gelecek diye düşünüyorum mükemmel bir ingilizcemde yok ta
"- Origin-Origin Item Is Ready for Ship"
Bu ne demek oluyor.
Ürünün kargoya verilmeye hazır gibi yanı çünkü gemiyle kargo veriyorlar

Dostum Switch olarak nerdeyse en üst seviye bir klavye aldım 400 Tl bandında
Ürünün linki bu bundan sonra önereceğin kişilere bunuda önerebilirsin
Gateron switch in cherry mx red den bi kaç farkı var Gateron ömrü daha az , gateron daha iyi basış hissiyatına sahip.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün kargoya verilmeye hazır gibi yanı çünkü gemiyle kargo veriyorlar
Item is at agent warehouse
PTT ye ulaştı demek mi oluyor bu ?

Dostum Switch olarak nerdeyse en üst seviye bir klavye aldım 400 TL bandında
Ürünün linki bu bundan sonra önereceğin kişilere bunuda önerebilirsin
Gateron switch in cherry mx red den bi kaç farkı var Gateron ömrü daha az , gateron daha iyi basış hissiyatına sahip.
Benim önerdiğimin Switch'i Kalih hatta Razer bile Huntsman'daki o mükemmel switchleri bu firmaya üretiriyor. Bunlar do optik mekanik switch baya iyiler yani.

Benim önerdiğimin Switch'i Kalih hatta Razer bile Huntsman'daki o mükemmel switchleri bu firmaya üretiriyor. Bunlar do optik mekanik switch baya iyiler yani.
Dostum Wosvagen Bugattiyide üretiyor Polo yu da üretiyor yani ikiside ikisinin seviyelerini sen düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,722
Üyeler
192,478
Son üye
sicakpizza
Geri