Neler Yeni

400 TL altı mekanik klavye önerisi

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8

300 TL'ye nimet gibi bir şey kendi klavyem memnunum soru sorabilirsin.

Tek şikayetim biraz yay sesi var ve RGBsi gün ışığında gözükmüyor gibi.

Kromss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkin
ben yaklasık 3 yıldır outemu swıtch li mantıstek gk2 kullanıyorum bir problem yok şuanlık , ogre dede sanırım aynı marka outemı switchler var ama switchlerin kalite farkı varmıdır yokmudur bilmiyorum tabi kontrol board u tasarımı vs farklılık içerme oranına göre performans ve dayanıklılıgı degişebilir illaki 400 lira günümüzde mekanık klavye ıcın düşük bir bütçe yapacak bir şey yok
4 yıldır membran kullanan biri olarak en azından dandik te olsa beni idare edebilecek bir şey almak istiyorum 1 yıl götürse yeter elimdeki klavye artık basmıyor bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 TL'ye nimet gibi bir şey kendi klavyem memnunum soru sorabilirsin.

Tek şikayetim biraz yay sesi var ve RGBsi gün ışığında gözükmüyor gibi.
50 tl fark verip philips almak daha mantıklı geldi bilek desteği ve ses ayarlama çubuğu olduğunu düşünerek söylüyorum , klavyenin beğendiğin özelliklerini yazarsan sevinirim fikrim değişebilir yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Alptekin Bal
Bu klavyeyi incelemeni tavsiye ederim ve şuanda klavyede indirim var. Klavye Blue Switch ve birçok Animasyon ve Renk ayarlaması mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim tek sıkıntısı Num Lock tuşları yok.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
4 yıldır membran kullanan biri olarak en azından dandik te olsa beni idare edebilecek bir şey almak istiyorum 1 yıl götürse yeter elimdeki klavye artık basmıyor bile

50 TL fark verip philips almak daha mantıklı geldi bilek desteği ve ses ayarlama çubuğu olduğunu düşünerek söylüyorum , klavyenin beğendiğin özelliklerini yazarsan sevinirim fikrim değişebilir yani.
Philips fason mal daha ucuza frisby adı altında bulabilirsin aynısını o bütçeye şahsen outemu switch cada alırdım ama Philips kötü değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Muhammed Ali özden
Arkadaşlar aklımda büssürü klavye var ben size hepsini sunacağım siz hangisi alınabilir söylermisiniz.
Red switch olma şartıyla alacağım klavyeyi gece çok kullandığım için 4 yıldır membran klavye kullanıyorum zaten artık switch li klavye kullanmak istiyorum oyüzden g213 falan önermeyin bunlar arasında aklıma en çok yatan philips momentum yay sesi yok denecek kadar az ve bilek desteği bulundurduğu için , şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Gamepower calypso kullanıyorum 310 tl almıştım şuan 400 olmuş ama genede alınır

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
tamam dostum sebebinide söylermisin.

saber RGB hoşuma gitmiyor pek RGB seven biri değilim, ve yay sesi var çok sinir bozucu.

dostum biraz düşündümde diğerlerinin özelliklerini kıyasla senin attıkların biraz pahalı kaçıyor ben philips momentumu 350tl ye alıcam zaten , bana bir sebep lazım almak için özellikleri önemli f/p olması gerek.
Nesi pahalı kaçıyor benim attıklarım senin attıklarından çok daha kaliteli attığım klavye gateron switch ve gateron switchin muadili cherry mx switch ikisi de çok iyiler senin attığın marka basılmış frisby ürününden çok daha iyiler her anlamda hepsi hem bluetooth hem de wired tuşlar çok tok birçok inceleme var ms olarakta daha iyiler

Kromss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkin
Philips fason mal daha ucuza frisby adı altında bulabilirsin aynısını o bütçeye şahsen outemu switch cada alırdım ama Philips kötü değil.
yani gamepower de öyle aslına bakarsan yapıcak bir şey yok bence.

Kromss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkin
Gamepower calypso kullanıyorum 310 TL almıştım şuan 400 olmuş ama genede alınır
calypso akakçede yok bulamadım.
Nesi pahalı kaçıyor benim attıklarım senin attıklarından çok daha kaliteli attığım klavye gateron switch ve gateron switchin muadili cherry mx switch ikisi de çok iyiler senin attığın marka basılmış frisby ürününden çok daha iyiler her anlamda hepsi hem bluetooth hem de wired tuşlar çok tok birçok inceleme var ms olarakta daha iyiler
dostum switchten anlamıyorumda ondan bunu söylediğin için teşekkür ederim şimdi switch olarak araştırıcam

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

dostum switchten anlamıyorumda ondan bunu söylediğin için teşekkür ederim şimdi switch olarak araştırıcam
Ouetumu switchler kalite olarak en aşağı sınıflar gateronlar ise tepede cherry mxle karşılaştırılır bana göre gateron çok daha tok ve iyi ouetumu switchlerin bu fiyatta genellikle çekilmez bir yay sesi oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Trust bu fiyata düşmüşken frisby ya da philips vs. Bakmazdım bile direk Trust alırdım.

Kromss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Erkin
Ouetumu switchler kalite olarak en aşağı sınıflar gateronlar ise tepede cherry mxle karşılaştırılır bana göre gateron çok daha tok ve iyi ouetumu switchlerin bu fiyatta genellikle çekilmez bir yay sesi oluyor
1610376121256.png

böyle bir şey var bu indirim olarak geçicekmi alırsam ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

gp almayın çöp gp saber tecrübem oldu çok kötü bir klavye yay sesi çok fazla tuşlar tok değil berbat bir deneyimdi

Alıntıyı görüntüle
böyle bir şey var bu indirim olarak geçicekmi alırsam ?
Evet ama hepsini kullandırtmıyor o yüzden 30tl veriyor benn 70Tllik kupon yazdım size nasıl yapılacağını gösteriyorum

Top Bottom