Sorun olmaz kullanabilirsiniz.HP S2031a (2010lu yıllarda alındı) model 60hz bir monitörüm var sistem alıcam bunu kullanırım diye düşünüyorum örnek olarak rx 5500 xt
Öyle evet1600x900 fabrikasyon çözünürlüklü bir monitör mesela performans testlerinde hep 1080p yapılıyor bu ekranda bu çözünürlükte bi tık daha yüksek fps olur sanırım doğru mu düşünüyorum eskinin tek avantajı sanırım
önemli olan oyunları hangi çözünürlükte çalıştırdığın, yani bilgisayar 1080 çalıştırır ama sen 1600*900 görürsün, görsellik dışında bir performans farkı olmaz1600x900 fabrikasyon çözünürlüklü bir monitör mesela performans testlerinde hep 1080p yapılıyor bu ekranda bu çözünürlükte bi tık daha yüksek fps olur sanırım doğru mu düşünüyorum eskinin tek avantajı sanırım
1 adet DVI-D konektörüİkincil monitör olarak eski bir monitör kullanıyorum HDMI to VGA dönüştürücü kullanarak görüntü alıyorum, amacım oyun oynarken yan ekrandan discrod, chrome vb sayfalar açmak olduğu için ekstra bir performans beklentim yok. Dönüştürücü ile kullanabilirsin.
maalesef evet yeni nesil kartlarda hdmi ve Display Port var sadece1 adet DVI-D konektörü
1 adet VGA konektörü
monitörün bağlantı kısımları böyle rx 5500 için hdmi dönüştürücü şart mı
1 adet DVI-D konektörü
1 adet VGA konektörü
monitörün bağlantı kısımları böyle rx 5500 için hdmi dönüştürücü şart mı
Arkadaşında dediği gibi yeni nesil ekran kartlarında malesef analog çıkışlar bulunmuyor (DVI-D, VGA).maalesef evet yeni nesil kartlarda hdmi ve Display Port var sadece
Oyun oynayabiliyormusunArkadaşında dediği gibi yeni nesil ekran kartlarında malesef analog çıkışlar bulunmuyor (DVI-D, VGA).
Dönüştürücü kullanman gerekiyor. Ben ucuz yollu bir HDMI to VGA dönüştürücü alıp VGA kablosuna taktım ve halen kullanmaktayım sıkıntısız.
eskilerden kalma 75hz 19inç monitörüm var 2.ekran olarak kullanıyorum. sıkıntı çıkarmaz hiçbir türlü. (1 yıl ana monitörüm olarak kullanmıştım bide)HP S2031a (2010lu yıllarda alındı) model 60hz bir monitörüm var sistem alıcam bunu kullanırım diye düşünüyorum örnek olarak rx 5500 xt