Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Msi mag pano 100r beyaz ve nzxt h6 flow rgb kasa önerisi yaparmısınız

Arkadaşıma sistem topladık. Beyaz olanı aldık. Çok rahat Çok kaliteli bir kasa. Sesle ilgili bir sikayeti yok.
  2. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Msi mag pano 100r beyaz ve nzxt h6 flow rgb kasa önerisi yaparmısınız

Kesinlikle Msi. Nzxt ye göre kasa daha büyük. Yandaki 3 fan hem argb hem reverse hem pvm. Arkada kontrolcusu de mevcut. On panelin şekli daha karizmatik. Kasayi masaüstüne koyacaksan, masaya sığacagindan emin ol
  3. ahmetmelihalemdar

5070Tİ VS 9070XT KAS GÜCÜ

Kesinlikle
  4. ahmetmelihalemdar

2k monitör ile 7900 gre yi satıp, Msi 4k 160 hz ips monitörü ile 5080 yada Amd nin yeni bir kart sürprizi yapması fikri aklımda. Kriptoda terste kalmasaydim Oled +5090 bile aklima geliyordu. Ha ne oynuyosun en cok diye sorarsan hala Pes 2021 :) Amaç nefsi köreltmek
  5. ahmetmelihalemdar

Hala bi kullanma niyetim var. Ethereum 4000 Dolar üstüne atarsa alacağım:)
  6. ahmetmelihalemdar

9800x3d 4060ti darboğaz yapar mı?

Hiçbir sıkıntısı yok. Amaç oyun ise Amd tam f/p. 500 serisinde wattman hatası alanlar vardi ama 7000 serisinde hiç sıkıntı yok.
  7. ahmetmelihalemdar

Ya işte Afmf 2 yi ve Fsr yi aktif ederek fps yükseliyorsun ama kaliteyi bozuyor. 4k da 80 almak yerine 2k da 200 300 almak daha akıcı geliyor 1740089155 Oled in de 1 nesil daha ilerlemesi lazım ya. Zaten çok pahalı onu geçtim ama şu oled yanma sorunu hala geliştirilmesi lazım. Msi 3 yıl...
  8. ahmetmelihalemdar

Xtx çıkarsa dedim. Gre den 9070 xt ye geçmek çok mantikli gelmiyor. Kart bi çıksın testlerini görelim bakalım. 2k da gayet mutluyum gre ile. Artık 4k bir sistem istiyorum ama bu fiyatlarla pek mümkün durmuyor
  9. ahmetmelihalemdar

Amd nin amacı hiç en iyisi olmak olmadı ki zaten. 9070 ve 9070 xt yi , 5070 ve 5070 ti a karşı çıkaracaklarını söyledi. Ama arkalarında 7900xtx gibi bir canavarı geçecek bir kart yapmalarını bekliyorum. 1740088732 Saf kasta kartın hakkı 2k. 4k da iyi performans vermiyor.
  10. ahmetmelihalemdar

Hala 7900 Gre ye devam. 2K da çok memnunum. Amd bi sürpriz yapıp 9070 Xtx çıkarırsa bi düşünürüm. ( 32 Gb vramli çıkacak diye sızıntı var)
  11. ahmetmelihalemdar

Saf kasta 5000 serisi benim için hayal kırıklığı. 7900 Gre yi satıp ilk kez Nvidia kullanayım dedim. Dedigimle kaldim. Artık güce değil yapay zekaya yatırım yapmış gibi gösterip insanları ***** yerine koyuyorlar.
  12. ahmetmelihalemdar

9800x3d 4060ti darboğaz yapar mı?

Ben Amd 7900 Gre kullanıyorum. 2K Ultra ayarlarda canavar gibi. Afmf 2 ile beraber baya fps artışı da oldu. Arkadaşın dediği gibi 7900 Xt güzel bir seçim olur ama Sapphire Pulse değil Sapphire Nitro serisi alırsan buz gibi çalışır
  13. ahmetmelihalemdar

20000tl olan beyaz bi anakart arıyorum

3 tane pc topladım. Nasip olursa 4. Toplamak üzereyim. Hepsinde anakart tercihim Msi oldu.Hem malzeme kalitesi, estetiği ve Bios arayüzü daha çekici geliyor bana.Yabancı forumlarda Asus anakartin bile yandığını gördüm. Mesela monitörde Asus tercih etmiştim sorun yaşamadım. Toplama pc nin...
  14. ahmetmelihalemdar

Anakartta takıntım Msi dir.Baska marka bakmam. 2 tane anakart vardı aklımda. Siyah ve beyaz olarak. Siyah dizseydim X870E Carbon Wifi idi Beyaz da bu.
  15. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Msı b650 gaming plus iyi mi?

Kasa oldukça geniş. Sadece üzerinde gelen fanlar Pwm değil. Onları değiştirdim. Psu zaten Msi.Anlatmaya gerek yok. 2 anakart arasında gördüğüm 2 fark: B650M mATX yani boyut olarak küçük ve Vrm faz olarak bira daha zayıf. Ben Atx anakart sevdiğim için almıştım
  16. ahmetmelihalemdar

Yanlış hatırlamıyorsam X870E amiral gemisi olan. Çok küçük farklar var diye biliyorum
  17. ahmetmelihalemdar

Sistem? Am5 için mi ? Kendime almayı düşündüğüm bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870e-edge-ti-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html
  18. ahmetmelihalemdar

Fiber modem önerisi lazım.

Superonline in verdigi modem ile alakalı. Normalde Kablosuz bir şekilde Keenetic ler arasi mesh sistem kurabiliyorsun. Ben kayıp olmaması için Cat 6 ile mesh yaptım.
  19. ahmetmelihalemdar

Superonline in verdiğinin haricinde başka bir modem için kullanıcı adı ve şifreyi vermiyorlarmış. Ben de Keenetic kullanıcısıyım. TT Fiber için ana modem Hopper kullanıyorum. Aynı modemden bir tane daha aldım. Onu da diğer odaya menzil genişletici olarak kurdum. Hopper ı tavsiye ederim ama...
  20. ahmetmelihalemdar

Ana modem olarak Superonline in verdiğinden başka modem kullanılmıyor diye duyuyorum
Top Bottom