Sistem? Am5 için mi ? Kendime almayı düşündüğüm buBı sistem için beyaz bı anakart bakıyorum bütçe 20k belki daha fazla da olabilir onda sorun yok cevaplarınızı bekliyorum <3
Evet am5Sistem? Am5 için mi ? Kendime almayı düşündüğüm bu
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
E ile A arasında ki fark neydi acabaSistem? Am5 için mi ? Kendime almayı düşündüğüm bu
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakartta takıntım Msi dir.Baska marka bakmam. 2 tane anakart vardı aklımda. Siyah ve beyaz olarak. Siyah dizseydim X870E Carbon Wifi idiBaşka önerebilcegin anakart var mı
Bı sistem için beyaz bı anakart bakıyorum bütçe 20k belki daha fazla da olabilir onda sorun yok cevaplarınızı bekliyorum <3
Bu ilk linkte olan da 4 sdd var hangileri pcli 4.0 veya 5.0 olduğu yazmıyor sanırım kaç tanesi 4.0 kaç tanesi 5.0alınabilecek en güzel beyaz anakarttır benim gözümde hemde Extreme boyutta baya dolu bir anakart ama daha uygun yollu bir şey ararsan![]()
Gigabyte X870E AORUS PRO ICE Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunada bakabilirsin![]()
Asrock X870 Steel Legend WiFi AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence msi anakart alınmamalı. Ekran kartlarına lafım yok ama. Ayrıyeten asus x870-A modelinede bakabilirsiniz kendimde kullanıyorum eksiğine rastlamadımAnakartta takıntım Msi dir.Baska marka bakmam. 2 tane anakart vardı aklımda. Siyah ve beyaz olarak. Siyah dizseydim X870E Carbon Wifi idi
Beyaz da bu.
Yani tabi herkesin kendi tercihi oluyor MSI bana güzel geliyor beyaz anakart olarak da en iyilerinden biri benceBence msi anakart alınmamalı. Ekran kartlarına lafım yok ama. Ayrıyeten asus x870-A modelinede bakabilirsiniz kendimde kullanıyorum eksiğine rastlamadım
Zaten 3 tane ekran kartım var anakart soruyorum anakart ne alacağımı biliyorum da insanlara da bı sormak istedimRx 6600var beyaza boyadım 20ye bırakırım
Ben asusu alırken gigabyte x870e modelinin beyazı yoktu şimdi alıcak olsam gigabyte tercih ederim ayni fiyata daha üstün bi anakart. Gerçi bu anakartların hiçbiri alanını üzmez tasarım farkları dışında.Yani tabi herkesin kendi tercihi oluyor MSI bana güzel geliyor beyaz anakart olarak da en iyilerinden biri bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten 3 tane ekran kartım var anakart soruyorum anakart ne alacağımı biliyorum da insanlara da bı sormak istedim