Neler Yeni

20000tl olan beyaz bi anakart arıyorum

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Ben asusu alırken gigabyte x870e modelinin beyazı yoktu şimdi alıcak olsam gigabyte tercih ederim ayni fiyata daha üstün bi anakart. Gerçi bu anakartların hiçbiri alanını üzmez tasarım farkları dışında.
Şimdi tasarım da önemli ya beyaz bı kasa için sık durması lazım gerçekten bana göre tabi ve şıklık olarak MSI veya rog strix anakartları güzell gözüküyor <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi tasarım da önemli ya beyaz bı kasa için sık durması lazım gerçekten bana göre tabi ve şıklık olarak MSI veya rog strix anakartları güzell gözüküyor <3
Asus rog strix bı başka ama bence yani

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Bu ilk linkte olan da 4 sdd var hangileri pcli 4.0 veya 5.0 olduğu yazmıyor sanırım kaç tanesi 4.0 kaç tanesi 5.0
GİGABYTE modelinde 3 tane pcie5 1 tane pcie4 var asrockta 1 tane pcie5 2 tane pcie4 var asrockta 4 tane yuva yok

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur

VKer901

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus rog strix bı başka ama bence yani
Zaten asus kalitesine güvendiğimden gigabyte'ı beklemeden aldım. Gerisi sizin tercih ve zevklerinize kalmış.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Bence msi anakart alınmamalı. Ekran kartlarına lafım yok ama. Ayrıyeten asus x870-A modelinede bakabilirsiniz kendimde kullanıyorum eksiğine rastlamadım
3 tane pc topladım. Nasip olursa 4. Toplamak üzereyim. Hepsinde anakart tercihim Msi oldu.Hem malzeme kalitesi, estetiği ve Bios arayüzü daha çekici geliyor bana.Yabancı forumlarda Asus anakartin bile yandığını gördüm. Mesela monitörde Asus tercih etmiştim sorun yaşamadım.
Toplama pc nin güzelliği de bu aslında.
Ecosistem yerine farklı markalara şans vermek daha mantıklı.
Mesela Rtx 5080 almak istiyorum ams Asus ve Msi almak yerine Galax almak daha mantıklı. Zira stok yok su anda :)

VKer901

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
3 tane pc topladım. Nasip olursa 4. Toplamak üzereyim. Hepsinde anakart tercihim Msi oldu.Hem malzeme kalitesi, estetiği ve Bios arayüzü daha çekici geliyor bana.Yabancı forumlarda Asus anakartin bile yandığını gördüm. Mesela monitörde Asus tercih etmiştim sorun yaşamadım.
Toplama pc nin güzelliği de bu aslında.
Ecosistem yerine farklı markalara şans vermek daha mantıklı.
Mesela Rtx 5080 almak istiyorum ams Asus ve Msi almak yerine Galax almak daha mantıklı. Zira stok yok su anda :)
Galaxın fiyati msi ventusdan bile pahalı bence bu hareket fazlasıyla gereksiz ve riskli olur ki sana hiçbir + sunmayacak. Ayrıyeten msi biosu dehşet kötü ve uzun ömürlülüğü kısa bir anakart şahsi düşüncem.

Top Bottom