Arama sonuçları: *

1. LaMorte

Forza Horizon 5 çekmiş olduğum fotoğraflar var sizce nasıl sormak istedim

İkisi de eğlence üstüne, AC'de gerçekçi fizikler bulamazsın. Eksik çok noktası var. FH5'i de oynadım ama zevkli değil, içerik yok, grafikler de güzel sayılmaz. Yeni nesil çoğu oyun kat kat daha iyi gözüküyor.
  2. LaMorte

Evet, ortalama üstü bir sistemin varsa bu ayarlarda 60 FPS üstü alırsın. Klavye mouse ile oynamanın dezavantajı olabiliyor ama kötü sürüyorum bahanesi olamaz. Direksiyonda yaptığın hareketleri klavyede de yaparsın, en kötü istediğin kadar yumuşak olmaz.
  3. LaMorte

Forza çöp, herkes AC oynamalı.
  4. LaMorte

İ7 7700 HQ işlemci yüksek ısı değerleri veriyor!

Monster servisi hem bedava ve genel temizlik yapıyor, hem de sorduğumda Thermal Grizzly Kryonaut kullandıklarını söylemişlerdi (Söğütözü bayisi). Mümkün olduğu sürece orada yaptır, ki şu ana kadar hiç Pump-out effect yaşamadım. Bilgisayarcıdan iyi oldukları kesin.
  5. LaMorte

Asus TUF VG249Q1R monitör

Panel değil, arka aydınlatma ve iç yapı olarak berbatlar. Bazı modellerinde bilinen panellere baktığın zaman aynı paneli kullanan diğer modellerin ona göre çok daha iyi olduğunu ve sorunun panelde olmadığını anlarsın. Bkz: VG249Q, 24G2U
  6. LaMorte

3060ti orta segment mi üst segment mi

60 serisi orta segment neyden bahsediyorsunuz :D?
  7. LaMorte

mat led ekran = ıps panel mi

Hayır, MAT LED ekran = Gloss yerine Anti-Glare ön "cam" yerleştirilmesi oluyor. Panel ile alakası yok.
  8. LaMorte

Pc fiyatları ne olacak? Beklemeli miyim?

Ekran kartı termal ped olarak iyi değildi, bu model için büyük bir sorun değil tabii.
  9. LaMorte

Yardım Forza Horizon 4 lag sorunu

İnternetten olduğuna emin misin? Çevrimiçi sekmesinden Horizon Tekli'yi dene bir de. Klavye ile oynuyorsan bazı kişilerde o sorun oluyor. Çözümü yok sanırım.
  10. LaMorte

Xbox game pass oyunları PC de ve konsolda aynı mı?

Oyuna göre değişir. Mesela Minecraft BE'da var.
  11. LaMorte

hangi monitör almalıyım

TUF serisinin hiçbir ürününü önermem. İç yapı, arka aydınlatma olarak berbat modeller ve VG24VQ/VQE Ghosting sorunlu. Dell S2422HG'de DisplayPort üstünden G-Sync veya HDMI/DisplayPort kullanarak FreeSync açarak yırtılmaları engelleyebilirsiniz. Bütçe aralığında FreeSync üstünden açılan G-Sync...
  12. LaMorte

Yardım DELL G15 12700 ₺ FİYATA ALINIR MI?

Fiyatı yüksek, 10-11K arasını bekleyin. Cihazda nadir de olsa bellek sorunları yaşayan kişiler var, Dell hayranı olsam da pek önermem.
  13. LaMorte

Ekran kartındaki hdmi girişiyle görüntü alabilir miyim?

Monitöre bağlı daha çok. Bant genişliği yeterli olsa da 60Hz kilidi olan modeller var.
  14. LaMorte

3000tl ye 240hz monitör önerisi ?

Açılmama, flicker, port sorunları, kötü renk modları, OC moduna çıkamama... Profil fotosuna patladım bu arada.
  15. LaMorte

3000tl ye 240hz monitör önerisi ?

Yoksa o sorunlu TUF serisi mi 🤠🤠🤠. Ghosting sorunlu dandik model. Konu başlığı için 27GN750 dışında sağlam model yok.
  16. LaMorte

bu monitör nasıl, sıkıntısı var mı?

Görüntü vermeme, açılmama, OC moduna çıkamama, port sorunları. Devam etsin mi :D?
  17. LaMorte

Sorunu olmayan yanı mı var? Daha önce tepkime olarak iyi model deneyimlemediyseniz tatmin edecektir.
  18. LaMorte

Attığınız model ghosting sorunlu ama 1300 TL altında iyi bir model. FPS oynuyorsanız tepkime olarak 24GN600 / 650 daha iyi. TUF serisi direkt sorunlu. Görüntünün gidip gelmesi, portun çalışmaması gibi sorunlar yaşatıyor.
  19. LaMorte

1.5-2K bandında Monitör Tavsiyesi

Panele bakılmamalı. %90 DCI P3 renk gamı, iyi bir arka aydınlatma ve Dell aklitesi sunuyor.
  20. LaMorte

4. Nesil Intel İşlemciler Hala Alınır mı?

"Hayla" i7 K serisi alınır. Diğerleri pek tercih edilesi değil.
Top Bottom