valorant oynuyorum monitöre ihyiyacım var FPS oyunu olduğu için curved değil düz ekran istiyorum bir ghosting sıkıntısı var mı
Bunu al bence, o monitörün paneli başını ağrıtır ve panelden dolayı ghosting-blur sorunu yaşayanlar varmış baktığıma göre
TUF serisi direkt sorunlu.100 TL koyup bunu alsam nasıl olur bu cihaz ile bir bilginix var mı?ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q 144Hz 1ms VGA HDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q 144Hz 1ms VGA HDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG249Q ITOPYA'da.www.itopya.com
Görüntünün gidip gelmesi, portun çalışmaması gibi sorunlar yaşatıyor.
Bunu al bence, o monitörün paneli başını ağrıtır ve panelden dolayı ghosting-blur sorunu yaşayanlar varmış baktığıma göre
nakit elden ödeme yapacağım o yüzden itopya sinerji Media Markt gibi yerlere bakıyorum hâlâ karar veremedim Philips kafama yattı fakat pişman olurum diye korkuyorumAttığınız model ghosting sorunlu ama 1300 TL altında iyi bir model. FPS oynuyorsanız tepkime olarak 24GN600 / 650 daha iyi.
TUF serisi direkt sorunlu.
Tuf mu sorunlu?Attığınız model ghosting sorunlu ama 1300 TL altında iyi bir model. FPS oynuyorsanız tepkime olarak 24GN600 / 650 daha iyi.
TUF serisi direkt sorunlu.
Sorunu olmayan yanı mı var?Tuf mu sorunlu?
Daha önce tepkime olarak iyi model deneyimlemediyseniz tatmin edecektir.nakit elden ödeme yapacağım o yüzden itopya sinerji Media Markt gibi yerlere bakıyorum hâlâ karar veremedim Philips kafama yattı fakat pişman olurum diye korkuyorum
İlk defa bu monitörün sorunlu olduğunu senden duyuyorum. Ne sorunu varmış?Sorunu olmayan yanı mı var?
Daha önce tepkime olarak iyi model deneyimlemediyseniz tatmin edecektir.
Görüntü vermeme, açılmama, OC moduna çıkamama, port sorunları. Devam etsin mi ?İlk defa bu monitörün sorunlu olduğunu senden duyuyorum. Ne sorunu varmış?
Ghosting sorunlu bir model.
100 TL koyup bunu alsam nasıl olur?ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q 144Hz 1ms VGA HDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q 144Hz 1ms VGA HDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG249Q ITOPYA'da.www.itopya.com
hemde ıps
İnceleme - Asus TUF Gaming VG249Q
Merhabalar Bu incelemede bir süredir kullandığım Asus Tuf Gaming VG249Q 144HZ monitör hakkında düşünce ve görüşlerimi paylaşacağım. "İncehesap Gaming Gecesi" üzerinden 1599 Türk Lirasına aldım. 3 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı. Epey'e girdiğim zaman en düşük güncel fiyatı sıralıyor. En...forum.donanimarsivi.com