Erawns
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Atila
Hocam merhabalar herkese iyi forumlar.Monster abra a5 v11.1 kullanıyorum ve bilgisayar 3 senedir hiçbir şekilde temizlenmedi termal macun değişmedi.Dün ısı değerlerine baktığımda çok yüksek ısı değerleri aldığımı fark ettim mesela cpu oyun oynarken 90 derece üstüne çıkıyor gpu ise 70 85 arası takılıyor.Yarın ankaraya gideceğim ve ankarada bulunduğum süre boyunca bilgisayarımı monster teknik servise götürüp hem temizlik yaptırıp hemde termal macun yeniletmek istiyorum fakat bazı forumlarda okuduğuma göre bazı kişiler memnun kalmamış monster teknik servisinden bilgisayarda sorunlar olmuş ya da sorunları geçmemiş.Acaba bende gitsem böyle bir sorunla karşılaşır mıyım bilginiz var mıdır birde bilgisayarın işlemcisi filan yanmış olabilir mi bu kadar ısı değerleri çok fazla.Oyunlarda genel olarak yükesk fps değerleri alıyorum ve düşüşte yaşamıyorum ama bilgisayar zarar gördüyse yeni alıcak durumum pekte yok.Şuan işlemci daha fazla zarar görmesin diye tüm ayarlarımı en düşüğe aldım olabildiğince az ısı değeri almaya çalışıyorum şimdiden sağolun.