Arama sonuçları: *

1. C

Bu klavye gift switch mi

Çoklu hesaptan dolayıdır :D
  2. C

Bu klavye gift switch mi

2. sayfada foto atmıştım da ban yediğin için uzatmayım demiştim
  3. C

Bu klavye gift switch mi

neyse bir önemi yok :d
  4. C

Bu klavye gift switch mi

Abisi derken ? , al satına devam et kalite anlayışına çok girme algılamanda ve anlamanda kıtlık var zaten :D fotoğrafa bakarsan da aula kullandığımı anlarsın onu bile düşünmekten acizsin bilmem kaçıncı hesabını da engelliyorum
  5. C

Bu klavye gift switch mi

Çok basit maxı 2000e satmışsındır aula + 1000tl de sana tatlı gelmiştir bu kadar basit :D proyu da kullandığını sanmıyorum genelde maxı alıp satanlar böyle yorum yapıyor ya da artık onu söyleyenlerle aynı kişi misin bilemem :D
  6. C

Bu klavye gift switch mi

Tamam sen konuşmaya devam et boş boş :D , ürünü satmaya değil de 1 2 gün bile kullanmaya alsan anlardın , hala kafana girmiyor çok garipsiz iki ürünün yapıldığı materyal aynı değil DEMİRLE KİREMİT aynı sağlamlıkta değil daha fazla da anlatamayacağım girmiyor kafana
  7. C

Bu klavye gift switch mi

Gerçekten sıkıntın var bunu yazıp bunu yazmama rağmen hala kendi söylediğinin aksini iddia ediyorsun , kasa kalınlığıyla sağlamlığın bir alakası yok , aulanın kalın olmasının sebebinin de katmanlarının fazla olmasından olduğu söyledim anlamadığın şey şu 1mm demirle 1 mm tahta aynı sağlamlıkta...
  8. C

Bu klavye gift switch mi

Senin iddia ettiğin şey zaten o okuduğunu anlamada sorunun var sanırım , bak baklım hangisinin iskeleti daha kalın diye sen yazmışsın , ben de iskelet kalınlığıyla sağlamlığın ölçülmediğini yazmışım
  9. C

Bu klavye gift switch mi

sen sağlamlığı kalınlığıyla mı karşılaştırıyosun :D , katmanları daha fazla olduğu için olmasın kalınlığı fotoğraf atmak neyi kanıtlıyorsa ben de atayım :D
  10. C

Bu klavye gift switch mi

Tam tersi berbat olduğu kanısına nasıl vardın , yan yana koyunca belli oluyor hangisinin iskelet olarak daha sağlam olduğu
  11. C

Bu klavye gift switch mi

Bu bütçede aula daha mantıklı ama ak820 pronun kasası auladan daha kaliteli :D
  12. C

Yardım AJAZZ AJ159 APEX YAY SESİ!!!!

Bu switchle alakalı bir sıkıntı mı yoksa malzeme kalitesiyle mi alakalı çünkü dış kısmında böyle bir sorun yok sadece clicklerde var
  13. C

Black Friday Rezaleti⚠️

1 2 hafta önce 14400f + 32gb ram halini 26ya satmışlardı zaten yapabildikleri fiyattı yani , 4070 de thermaltake kasa + 32 ramle 40kydı daha kalitesiz kasa + 16gb ramle 38k gibi bir fiyatına sunmuşlar zaten olan fiyatları parçaları daha kötüleriyle değiştirip bir tık ucuza satışa sundular...
  14. C

Muhteşem Kasım Fiyaskosu.

teknosa satmıştı 2200e
  15. C

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Çok iyimiş hiç haberim yoktu valla
  16. C

ne zaman satılmıştı bu
  17. C

Ptt ve gümrük memurları sağolsun whatgeeke ayrı epomakere ayrı 700 lira ödemiştim
  18. C

Trendyol Siparişimi İptal Etti

12.500tllik ürün 5.500 TL'ye alındıysa yüksek ihtimal satıcı haklı bulunur pek uğraşmaya değmez
  19. C

Gigabayte windforce RTX 4070 super hakkında

Değerler iyi gözüküyor , ne kadar windforce sevmesem de 3 fanlı olduğu için her türlü 2 fanlı karttan mantıklı geliyor
  20. C

Çözüldü✓ Pc Hocası 4060 sistemi aldım iade etmelimiyim?

Beyaz olması + ddr5 + ssd 1tb olmasını da düşünürsek bu fiyata bundan daha iyisi zor
Top Bottom