Neler Yeni

Bu klavye gift switch mi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Kasa kalitesi ile katmanın ne alakası var?
Senin iddia ettiğin şey zaten o okuduğunu anlamada sorunun var sanırım , bak baklım hangisinin iskeleti daha kalın diye sen yazmışsın , ben de iskelet kalınlığıyla sağlamlığın ölçülmediğini yazmışım

Senin iddia ettiğin şey zaten o okuduğunu anlamada sorunun var sanırım , bak baklım hangisinin iskeleti daha kalın diye sen yazmışsın , ben de iskelet kalınlığıyla sağlamlığın ölçülmediğini yazmışım
Kardeşim rahatsız mısın? sen demişsin ya ak820pro nun kasası daha iyi diye Aulanın kenarları daha kalın
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnce bir çubukla kalın bir çubuğun aynı güçte kırabilir misin :D

Ekler

• 1732996079770.png
    1732996079770.png
    3.7 KB · Hit: 8

rawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burak
eger ak820 almak istiyorsan sarı sitede 2k civarına var kutusu açılıp test edilmis

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Kardeşim rahatsız mısın? sen demişsin ya ak820pro nun kasası daha iyi diye Aulanın kenarları daha kalın

İnce bir çubukla kalın bir çubuğun aynı güçte kırabilir misin :D
Gerçekten sıkıntın var
1732996215374.png
bunu yazıp
1732996247936.png
bunu yazmama rağmen hala kendi söylediğinin aksini iddia ediyorsun , kasa kalınlığıyla sağlamlığın bir alakası yok , aulanın kalın olmasının sebebinin de katmanlarının fazla olmasından olduğu söyledim anlamadığın şey şu 1mm demirle 1 mm tahta aynı sağlamlıkta mı, sen iki ürünün de aynı maddeden yapıldığını falan mı sanıyosun

Gerçekten sıkıntın var Alıntıyı görüntülebunu yazıp Alıntıyı görüntülebunu yazmama rağmen hala kendi söylediğinin aksini iddia ediyorsun , kasa kalınlığıyla sağlamlığın bir alakası yok , aulanın kalın olmasının sebebinin de katmanlarının fazla olmasından olduğu söyledim anlamadığın şey şu 1mm demirle 1 mm tahta aynı sağlamlıkta mı, sen iki ürünün de aynı maddeden yapıldığını falan mı sanıyosun
Hacı sen sus yorum yapma aynı şeyi söylüyorum tekrarlıyorsun ben en başka kasa kaliteli diyorum sen ajazzın kalitesi daha kaliteli diyorsun ince birşeyle kalın birşeyin kalitesi nasıl aynı olabilir

Hacı sen sus yorum yapma aynı şeyi söylüyorum tekrarlıyorsun ben en başka kasa kaliteli diyorum sen ajazzın kalitesi daha kaliteli diyorsun ince birşeyle kalın birşeyin kalitesi nasıl aynı olabilir
ürünü kullanmasam 2'ürünü de yan yana test edip elime almasn yutturucan :D ajazın elinle sağ sol yap bak kasa nasıl yamuluyor anlarsın :D aula'da ufak bi yamulma oluyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Tamam sen konuşmaya devam et boş boş :D , ürünü satmaya değil de 1 2 gün bile kullanmaya alsan anlardın , hala kafana girmiyor çok garipsiz iki ürünün yapıldığı materyal aynı değil DEMİRLE KİREMİT aynı sağlamlıkta değil daha fazla da anlatamayacağım girmiyor kafana

Tamam sen konuşmaya devam et boş boş :D , ürünü satmaya değil de 1 2 gün bile kullanmaya alsan anlardın , hala kafana girmiyor çok garipsiz iki ürünün yapıldığı materyal aynı değil DEMİRLE KİREMİT aynı sağlamlıkta değil daha fazla da anlatamayacağım girmiyor kafana
Aynen kanka satmaya aldık sadece 😂😂😂 iyi olsa neden ajazı satıp aula kullanayım 😂😂😂

Bu kadar savunduğuna göre ajazz kullanıyorsun galiba :D

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Hit: 10

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Aynen kanka satmaya aldık sadece 😂😂😂 iyi olsa neden ajazı satıp aula kullanayın 😂😂😂
Çok basit maxı 2000e satmışsındır aula + 1000tl de sana tatlı gelmiştir bu kadar basit :D proyu da kullandığını sanmıyorum genelde maxı alıp satanlar böyle yorum yapıyor ya da artık onu söyleyenlerle aynı kişi misin bilemem :D

Burada tartışmak yerine biraz forumlara göz atsan yine anlarsın abisi :D

Çok basit maxı 2000e satmışsındır aula + 1000tl de sana tatlı gelmiştir bu kadar basit :D proyu da kullandığını sanmıyorum genelde maxı alıp satanlar böyle yorum yapıyor ya da artık onu söyleyenlerle aynı kişi misin bilemem :D
Hacı kusura bakma ama tam rahatsızsın kullanmayacağım ürünü neden sıfır alayım? ak820 maxi aldım beğenirsem kullanırım diye rengi yüzünden sattım aula çıktı meydana 1 adet aldım baktım 820 pro'dan daha iyi sonra 820'pro yu sattım aula'dan devam

Arkadaslar bunu bildim ama flying switch mi red mi anlayamadım hangisi acaba
Knk kusura bakma senin gönderini kirlettik bu dllama laftan anlamıyor kesin kendi kullanıyor 1k'ya satılan aula'nın ondan iyi olduğunu kabullenemiyor

Ekler

• 1732996663702.png
    1732996663702.png
    36.1 KB · Hit: 8
  • 1732996805390.png
    1732996805390.png
    23.8 KB · Hit: 6

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Burada tartışmak yerine biraz forumlara göz atsan yine anlarsın abisi :D

Hacı kusura bakma ama tam rahatsızsın kullanmayacağım ürünü neden sıfır alayım? ak820 maxi aldım beğenirsem kullanırım diye rengi yüzünden sattım aula çıktı meydana 1 adet aldım baktım 820 pro'dan daha iyi sonra 820'pro yu sattım aula'dan devam
Abisi derken ? , al satına devam et kalite anlayışına çok girme algılamanda ve anlamanda kıtlık var zaten :D

fotoğrafa bakarsan da aula kullandığımı anlarsın onu bile düşünmekten acizsin bilmem kaçıncı hesabını da engelliyorum

Abisi derken ? , al satına devam et kalite anlayışına çok girme algılamanda ve anlamanda kıtlık var zaten :D

fotoğrafa bakarsan da aula kullandığımı anlarsın onu bile düşünmekten acizsin bilmem kaçıncı hesabını da engelliyorum
Neyin fotoğrafına bakıcam pardon?

nuheu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nuheu
Bahsedilen ajazz 3500 tl eğer para saçmıyorsan saçsanda saçmalık konuyu açanda acayip saçmalamış acayip kaliteli ve neredeyse beleş bir klavyeyi kuponla 500 e bile getirebilirsin ki bende 500 e aldım gidip sırf biraz daha iyi diye 3500 TL'ye ajazz almam bana enayilik gibi geldi 4 tane kuponsuz halde aula f75 çekerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom