Neler Yeni

Trendyol Siparişimi İptal Etti

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
Arkadaşlar merhaba, Trendyol siparişimi hatalı fiyat nedeniyle iptal etti. Ürün için ödediğim tutar 5500 TL, piyasa fiyatı 12500 TL. Satıcısı da Trendyol'du. THH'ye şikayette bulunsam lehime karar çıksa ve üst mahkemeden kaybetsem 800 liraya yakın borç çıkar. Sizce napmamı önerirsiniz? Özellikle THH tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Volkan
Arkadaşlar merhaba, Trendyol siparişimi hatalı fiyat nedeniyle iptal etti. Ürün için ödediğim tutar 5500 TL, piyasa fiyatı 12500 TL. Satıcısı da Trendyol'du. THH'ye şikayette bulunsam lehime karar çıksa ve üst mahkemeden kaybetsem 800 liraya yakın borç çıkar. Sizce napmamı önerirsiniz? Özellikle THH tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim.
Şikayet var a yaz böyle böyle oldu diye. Belge istersen yükle ona göre işlem yapabiliyorlar. Ben öyle bir sorunu çözmüştüm. Tabi garanti değil ama ugrastiracak seni sonuçta.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş
12.500tllik ürün 5.500 TL'ye alındıysa yüksek ihtimal satıcı haklı bulunur pek uğraşmaya değmez

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayet var a yaz böyle böyle oldu diye. Belge istersen yükle ona göre işlem yapabiliyorlar. Ben öyle bir sorunu çözmüştüm. Tabi garanti değil ama ugrastiracak seni sonuçta.
Hocsm fikriniz için sağ olun ama bu durumu şikayetvar'dan çözebileceğimi sanmıyorum. Yine de bakacağım.

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rogas
Merak ettim özel değilse ne aldın

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettim özel değilse ne aldın
Yok hocam istediğinizi sorabilirsiniz. Ürün PHILIPS XC8349/01 Aqua Plus Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge. İsmini vermem yasak mı bilmiyorum bir tane indirim paylaşan tg grubunda paylaşılmıştı.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Volkan
Hocsm fikriniz için sağ olun ama bu durumu şikayetvar'dan çözebileceğimi sanmıyorum. Yine de bakacağım.
Ben çözdüm kupon verdiler aldığım fiyattan geri aldım ürünü hala o fiyatların yanından bile geçemedi.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
murat
fiyatlandırma hatasından haksız bulunur gibi acayip indirim olmuş

Top Bottom