Arama sonuçları: *

1. Levi Ackerman

Acer Nitro 5 AN515-46-R6Y4 NH.QH1EY.006 vs HP Omen 16-0000NT 8X168EA

İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? İkisinin de fiyatı 30k alacağım yerde. 1724351778 Yardımcı olur musunuz lütfen...
  2. Levi Ackerman

Öneri Üniversite+Oyun için Laptop önerisi

Attıklarınızdan 4050li dışında bütçeme uyan yok. Kaç tl bütçem olduğunu okudunuz mu rastgele mi attınız?
  3. Levi Ackerman

Öneri Üniversite+Oyun için Laptop önerisi

Bütçem 32.000TL Kesinlikle sıfır istiyorum 2.el de yakın zamanda kötü şeyler yaşadım HP Victus 16-S1029NT A1YU0EA link laptop bu sizce nasıl? Farklı önerileriniz varsa açığım
  4. Levi Ackerman

SteelSeries Clip Uygulaması Discord sorunu

nvdia broadcast kullanmıyorum yüklü değil
  5. Levi Ackerman

SteelSeries Clip Uygulaması Discord sorunu

Arkadaşlar discordda mikrofonu kapatıp klip alınca sesim klipte geliyor ama mikrofonu açıp klip alınca sesim gelmiyor klipte yardımcı olur musunuz? Şöyle garip bir şey var Nvdia ShadowPlayde de kendi sesim harici diğer sesleri duyamıyorum.
  6. Levi Ackerman

Apex Legends oynarken bulanıklaşma sorunu

Fsr açık mı?
  7. Levi Ackerman

Çözüldü✓ Lütfen yardım edin PC açılmıyor

Sistemden sisteme değişebişiyor bios ayarları ince ayarlar bilmeden girmemek lazım. Tpm aç kapa yaparken bile ürküyorum ben yanlış bişey yapar mıyım diye.
  8. Levi Ackerman

Çözüldü✓ Lütfen yardım edin PC açılmıyor

Bios pilini çıkarıp biosu sıfırlarsan düzelir. Yaptığın ayar dengesiz yada hatalı oldu büyük ihtimalle
  9. Levi Ackerman

Nvdia ShadowPlay çalışmıyor

Aniden yeniden oynatmayı açtığım gibi kendi kendine kapanıyor. Disk yolunda da yeterince yer var driver silip kurmayıda denedim çözümü var mı?
  10. Levi Ackerman

dizi önerisi istiyorum

6.sezondan sonrasını opsiyonel olarak bırakıyorum beni çekmedi içine herkesin fikri görüşü farklı olabilir G.o.T kesinlikle izle pişman olacağını düşünmüyorum son sezon beklenti altında kaldı ama olsun taş gibi dizidir.
  11. Levi Ackerman

dizi önerisi istiyorum

Netflixten olmayacak ama Game Of Thrones ve Supernatural (ilk 6 sezon) harikadır haberin olsun
  12. Levi Ackerman

Gerilim dolu bir hikaye Hasshaku-sama

Forumda bile rahat uyku yok arkadaşlar
  13. Levi Ackerman

🖥 Kaç inç (ekran) monitör kullanıyorsunuz?

https://www.amazon.com.tr/Acer-EK241Y-Freesync-Monit%C3%B6r-UM-QE1EE-H01/dp/B0CKRTTFXK/ref=asc_df_B0CKRTTFXK/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510158102842&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2911371238234989357&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-2266527865...
  14. Levi Ackerman

Bu sisteme psu öneri fiyat performans psu öneri

Marka gayet güvenilir yaşayacağınız en büyük sorun -ki imkansız - sisteme yeterli gelmezse sisteminiz kapanır. Ama şuan gayet yeterli hiçbir sorun olmaz.
  15. Levi Ackerman

Bu sisteme psu öneri fiyat performans psu öneri

Hocam yeterlidir ama ileride yükseltme gibi bir şey düşünüyorsanız yeniden bir psu masrafı yapmanız gerekebilir eğer paranız varsa ve sistem ilerde upgrade edilecekse 600 650W bir psu işinizi görecektir
  16. Levi Ackerman

Babamın kartından oyunlar aldım

Hocam çayı püskürdüm allah affetsin çok güldüm vallahi 😂
  17. Levi Ackerman

kasam sadece kendi evimde çalışmıyor

Dostum yanlış anlama merak ettiğimden soracağım sistem güç almıyorsa ekran kartını tak çıkar yapmak ne gibi bir fayda sağlayacak. Ki arkadaş herşeyi denemiştir diye düşünüyorum öyle basit birşeyden olsaydı konu açmazdı büyük ihtimalle
  18. Levi Ackerman

Aşırı saçma geldi sizin tesisatı döşeyen mühendise iki çift laf lazım sigorta ayarlarında bir sorun olabilir mi acaba bir elektrikçiye danışmakta fayda var
  19. Levi Ackerman

Akım korumalı priz denedin mi? Başka arkadaşlarının evine gidip deneyerek sorunu garantileme şansın var mı?
  20. Levi Ackerman

Öneri Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Hocam ilerde 5600 tarzı bir işlemci alma imkanım var yaza doğru piyasa ne olur bilemediğimden şimdiden bakmak istedim
Top Bottom