izledim onu hocamÇok bilindik olucak ama teen wolf bakabilirsin zamanında çok izlemiştim
birazdaha yaza doğru yalnız olduğum zamanlar televizyondan izleyeceğim güzel diziymiş telefondan izlemek istemedim dizide mükemmel bi çıplaklık var akşam babam görse felan sıkıntı olurthe witcherden neden vazgeçtiniz
Dizinin ilk sezonu beni baya sarmıştı.Çıplaklık konusuna gelirsek aslında yatakta ki sahneleri anadan doğma gösteriyorlar o yüzden bir tık sorun olabilir.O yüzden evde baban varken izlersen izlediğin klibi üstünde deneyebilirizledim onu hocam
birazdaha yaza doğru yalnız olduğum zamanlar televizyondan izleyeceğim güzel diziymiş telefondan izlemek istemedim dizide mükemmel bi çıplaklık var akşam babam görse felan sıkıntı olur
smngsıg okadar varmıymış hmmm şimdi dahada mutlu oldum sabırsızlanıyorumDizinin ilk sezonu beni baya sarmıştı.Çıplaklık konusuna gelirsek aslında yatakta ki sahneleri anadan doğma gösteriyorlar o yüzden bir tık sorun olabilir.O yüzden evde baban varken izlersen izlediğin klibi üstünde deneyebilir
Yav Birkaç yer var spoiler vermeden söyleyeyim.smngsıg okadar varmıymış hmmm şimdi dahada mutlu oldum sabırsızlanıyorum
kısa istersenthe wicher başlıyacaktımda vaz geçtim öneriniz varmı her platformdan olur netflix ten olursa daha iyi olur
forever ile prens dikkatimi çekmişti biraz prens i izlerim büyük ihtimal forever romantizm le alakalıydı biraz galiba better call saul izledim son sezon dublaj olsaydı gerçi yarım yamalaktıda iyi yinede walking ded sıkar beni hocam gerçekten çok uzun gerçi vampire diares te sıkılmamıştımdakısa istersen
11.22.63
Forever
Prens
uzun bir şeyler istersen
THE WALKING DEAD
Better Call Saul
super natural dikkatimi çekti uzun biraz 6. sezondan sonrasını izleyeyimmi peki game of thrones bi izlemedim gitti ya başlıyacam galibaNetflixten olmayacak ama Game Of Thrones ve Supernatural (ilk 6 sezon) harikadır haberin olsun
düşünmüyorum değil bazenkurtlar vadiiisiii
Hangi platformdan izliyorsunizledim onu hocam
birazdaha yaza doğru yalnız olduğum zamanlar televizyondan izleyeceğim güzel diziymiş telefondan izlemek istemedim dizide mükemmel bi çıplaklık var akşam babam görse felan sıkıntı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
30dk sını felan izledim heralde sevdim ama güvele benziyor