kasam sadece kendi evimde çalışmıyor

dnykaya

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarım kendi evim dışındaki her yerde çalışıyor. Elektrikten kaynaklı bir sorun olduğuma eminim ancak neyden kaynaklanabilir bilmiyorum. Topraklamadan şüpheleniyorum ancak buna çözüm olabilecek ne yapacağımı bilmiyorum.

Topraklama olmasada çalışıyor düne kadar yıllardır topraksız prizde kullandım pc yi, tuhaf bir durum evin bütün prizlerinde mi çalışmıyor prizde bi sıkıntı olmasın başka bi cihaz çalışıyor mu

Hocam evdeki bütün prizlerde denedim çalışmıyor. Ama prize başka ne taksam çalışıyor pc dışında.

Akım korumalı priz denedin mi? Başka arkadaşlarının evine gidip deneyerek sorunu garantileme şansın var mı?

Denedim prizi de ancak sonuç aynı. 2 farklı evde denedim şuana kadar hocam sana kaç lazım 😉.
Aşırı saçma geldi sizin tesisatı döşeyen mühendise iki çift laf lazım sigorta ayarlarında bir sorun olabilir mi acaba bir elektrikçiye danışmakta fayda var

Bilgisayarım kendi evim dışındaki her yerde çalışıyor. Elektrikten kaynaklı bir sorun olduğuma eminim ancak neyden kaynaklanabilir bilmiyorum. Topraklamadan şüpheleniyorum ancak buna çözüm olabilecek ne yapacağımı bilmiyorum.
Ekran kartı tak çıkart yap

Aşırı saçma geldi sizin tesisatı döşeyen mühendise iki çift laf lazım sigorta ayarlarında bir sorun olabilir mi acaba bir elektrikçiye danışmakta fayda var
Ona yöneliyorum yavaş yavaş bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı tak çıkart yap
Denendi. Ayrıca görüntüden yana bir sorun yok pc hiç açılmıyor.

Bilen bir elektrikçi çağır.

Geri