Arama sonuçları: *

1. K

Araba alma hakkında?

Biriktir al hocam kazasız olmasına dikkat et o fiyata dolu pejo var ama ben pejo önermiyorum motor sagligi iyi olsun biya o yasta illaki olacak ta agir bi kazasi felan olmasın binilir gün gelir 500 lüğe gecilir ama etmeyecek arabalara para vermeyin 1 tofas grubu :) parcasi bol ustasi bol reno...
  2. K

Ps3 degeri nedir anlayan varmi

Mağaza li diyor
  3. K

Para eder mi? günümüz piyasasında çünkü adam 4500 5000 e ps4 ilana koymuş
  4. K

Arkadaşlar bilgisayarıma takas geldi bu ps 3 un değeri nedir mağaza li vs dedi 2 kol var gta5 pes 23 wwe2k15 vs vs max payne3 yukluymus bu ps nin ederi nedir magazali falan bekliyorum cevaplari 1721074619 3000 oyun var dedi heralde onları para ile mi satın alıyoruz bilmiyorum ama ps3 zamanında...
  5. K

Ablama üniversite için 20-23k arası laptop önerisi

Asus tuf serisi geçenlerde 25 liraydı o alinir onun harici casper Acer hp falan alma
  6. K

Fanli r5 5600 onerisi

Soğutma kaynaklı bende deepcool le520 var işlemciyi 65 dereceyi geçirebilirseniz işlemci bedava hediyedir size o kadar eminim 1712734194 Bilmem hocam kaç TL eder 4 aydır bende herhangi bir overclok vb yapılmadı anakartim a520 desteklemiyor oc yi tertemiz işlemci
  7. K

Fanli r5 5600 onerisi

Ben satayım sana kaç TL verirsin kutulu faturalı ilk sahibiyim garantisi de var
  8. K

Rtx 2060 alınır mı ya da ne almalıyım ?

0 garantili kutulu ilk sahibinden rx6600 istersen 6500 e verebilirim mining karti istersen 5 e dolu var
  9. K

Bilgisayarim kac tl eder ful garantili ilk sahibi

R5 5600 kutulu fanlı A520 asrock Xfx rx6600 Hikvision 2x8 16 GB Ram 512 GB m2 ssd Kasa deepcool 550w İlk sahibiyim 5 aylık cihaz 1 buçuk yıl garantili Bütün parçalar 0 alındı ve fatura da var her şey var Kac TL eder
  10. K

Rks mi küba mı alinir

Peki ya + sı ne olur
  11. K

Rks mi küba mı alinir

125cc scooter tarzi alacam ama fiyat farkı var 5k kadar hangi marka alınır
  12. K

Bu kasayı kaça satarım

2k diyorum ben
  13. K

xfx vs sapphire pulse farkı

Hayırlı olsun hocam arkadaşınıza
  14. K

Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor
  15. K

Şuan fiyatlar çok yüksek geçenlerde 6 lira civarıydı bir anda tırmanmış 1711289525 Xfx i ne yaptıysam ısıtamadim son ayarda güncel oyunları oynadım ısınmıyor kesinlikle ama 2. Elde 4 e alınan kart dan hayır gelmez
  16. K

Hoxam xfx kullanıyorum sorun yaşamadım hiç tek söyleyebileceğim bu
  17. K

ryzen 5 7500f soğutamıyorum

Hocam kule tipi mi kaldı geç sıvı soğutmaya keyfine bak ( deepcool le520 kullanıcısıyim ) 1711270359 Pompa sesi felan yok bu arada sadece fan sesi var oda öküz gibi çalışan kocaman fanlar olduğu için
  18. K

işlemcim fazla mı ısınıyor

Video ekleyebilirsen gönder tamamdır
  19. K

Bilgisayarım ne kadara gider?

Ölücüler hadi toplanın elinizde olmayan veya sahip bile olamayacağınız sistemlere düşük düşük fiyatlar söyleyin neredesiniz ?
  20. K

işlemcim fazla mı ısınıyor

Sogutmanin fanlarini nasıl taktın resim atabilitmisin
Top Bottom