Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyorneden hayir gelmesin? Bu kartin 2.el piyasasi oyle.
Katılıyorum. Ayrıca bu kartlar hazır sistemler haricinde sıfır alınacak kadar fp değiller. Bu tarz modelleri 2. el almak her şekilde daha mantıklı.neden hayir gelmesin? Bu kartin 2.el piyasasi oyle.
FPS farki olmaz cok ve hor kullanildiysa biraz daha sicak calisir. Verdiginiz ornek 1 ilan icin sizce sitedeki tim kartlar o sekilde mi? Arkadasima aldik 1,5 yillik xfx karti problemsiz kullaniyor garantisi yeni bitti.Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor
Hocam birden fazla sebep olabilir. Sıfr alınsa bile silikon kalitesinden sıcaklıklar fark ediyor.Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor
Hayırlı olsun hocam arkadaşınızaFPS farki olmaz cok ve hor kullanildiysa biraz daha sicak calisir. Verdiginiz ornek 1 ilan icin sizce sitedeki tim kartlar o sekilde mi? Arkadasima aldik 1,5 yillik xfx karti problemsiz kullaniyor garantisi yeni bitti.