Ryzen 7 9700X, RX 9070XT için anakart önerisi

2 slotlu anakart almam şahsen ama en azından garanti altyapısı teknik destek var
2 m2 slotu benim için gayet yeterli diğer özellikleri arayüzü vs yeterli diyorsanız benim aklıma yattı. PCIe 5.0 olsun soğutması, stabilitesi iyi olsun. Bir de biosu iyi olsun bana yeterli.

2 m2 slotu benim için gayet yeterli diğer özellikleri arayüzü vs yeterli diyorsanız benim aklıma yattı. PCIe 5.0 olsun soğutması, stabilitesi iyi olsun. Bir de biosu iyi olsun bana yeterli.
2 m2 degil 2 tane ram slotu 4 slot olması daha iyi olabilir demek istemitim

her insan bilgisayarı böyle kullanmıyor genele göre öneri vermek biz forum sakinleri için daha avantajlı olur herkes bios nedir o nedir bu nedir anlamaz genele göre benim gözümde bu anakartalar ucuz degilse alınmaz üstüne gene dedigim gibi garanti durumunda firma yada aldıgın yere gönderme ayrı bir durum.

arada çok fazla makas yoksa marka ürün tercih etmek stabil normal kullanıcı için daha mantıklıdır
Ram slotu 2 taneymiş onu söylediniz sanırım. Yeni fark ettim ben de o kadar para veriyorken ben de 4 slotlu tercih edeerim açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 m2 degil 2 tane ram slotu 4 slot olması daha iyi olabilir demek istemitim
Bu anakartın 4 slotlusu var mı acaba?

Ram slotu 2 taneymiş onu söylediniz sanırım. Yeni fark ettim ben de o kadar para veriyorken ben de 4 slotlu tercih edeerim açıkçası.

yada

4 ram slotu olması eğer ilerde 4 stick takmayacaksan hiç bir şekilde işine yaramayacak ki. Ki zaten ram upgrade yapacağın zaman elindeki 2 rami satıp yüksek kapasite yeni 2 rame geçmek 4 ram takmaktan daha sağlıklı, 4 slot taktığında stabilite sorunları, tam verim alamama gibi sorunlar yaşayacaksın.

O yüzden @asko56 nun dediğine katılmıyorum. 32 den 64 e geçiceksem 2 tane daha 16 alıp 4x16 takmak yerine 2x32 tercih ederim.

4 ram slotu olması eğer ilerde 4 stick takmayacaksan hiç bir şekilde işine yaramayacak ki. Ki zaten ram upgrade yapacağın zaman elindeki 2 rami satıp yüksek kapasite yeni 2 rame geçmek 4 ram takmaktan daha sağlıklı, 4 slot taktığında stabilite sorunları, tam verim alamama gibi sorunlar yaşayacaksın.

O yüzden @asko56 nun dediğine katılmıyorum. 32 den 64 e geçiceksem 2 tane daha 16 alıp 4x16 takmak yerine 2x32 tercih ederim.
Hocam elimde 2 slot 16 ram var. Ben aktif şekilde after effects blender gibi programlar kullanıyorum. Şu anda macbbok m4 yetiyor. Yarın öbür gün 32*4 bile yapabilirim belli olmaz kısacası. En azından aldığım sistemin buna imkan vermesini isterim. üzerine 1-2k daha koyayım 4 slot olsun.

Aynı anakartın 4 slotlu versiyonu var mıdır?

1763034359236.webp

Şu ikisinden birini önerir misiniz? peşin fiyatına 6 taksit var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,738
Üyeler
184,676
Son üye
Mathiasrex
Geri