Bir önceki kasam dark maxima v30 neredeyse aynı boyuttalar.Yakışıklı kasa ama fiyatına göre bir tık küçük gibi
Bir önceki kasam dark maxima v30 neredeyse aynı boyuttalar.Yakışıklı kasa ama fiyatına göre bir tık küçük gibi
Oda doğru, ekranlıların fiyatı fırlamış, dragoslar bile 10'u geçmiş.Ekranlı kasa isteyen için düşük bütçeli alternatif .
Piyasadaki ekranlar genelde 3.5, 5 inç bu ekran 8 inç bunu alma sebebim zaten ekranı kasada eşantiyon olarak düşünüyorum yedek bilgisayarımı aktardım, dragosun ekranları hdmi dan görüntü alıyor bunun gibileri 9 pin üzerinden anakarttan görüntü alıyor.Oda doğru, ekranlıların fiyatı fırlamış, dragoslar bile 10'u geçmiş.
Sen bu gidişle kasaya karar verip alamayacaksın kanksAkvaryum olsa direkt alırdım
Var da alamıyorumSen bu gidişle kasaya karar verip alamayacaksın kanks![]()
Kasanın markasından uzaklaşın kalitesiz bir marka başka bir kasasını kullanıyordum komple sistemim yanmadığı için şükrediyorum fanların kabloları tutuştu kendiliğinden kokuyu fark etmesem sistem tutusçak almayın aldırmayınKardeşimde dahil bazı arkadaşlar beyaz sistem bağımlısı ve yeni bir furya olarak da LCD ekranlı kasalar popüler oldu. Düşünenler için Hepsiburadanın doğrudan satıcı olduğu bu kasaya bakabilir...