xfx vs sapphire pulse farkı

neden hayir gelmesin? Bu kartin 2.el piyasasi oyle.
Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor

Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor
FPS farki olmaz cok ve hor kullanildiysa biraz daha sicak calisir. Verdiginiz ornek 1 ilan icin sizce sitedeki tim kartlar o sekilde mi? Arkadasima aldik 1,5 yillik xfx karti problemsiz kullaniyor garantisi yeni bitti.

Hocam birden fazla sebep olabilir. Sıfr alınsa bile silikon kalitesinden sıcaklıklar fark ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jables 2.el kart alırken sıkıntı çıkmasın istiyorsanız bu makaleye bir göz atabilirsiniz:

FPS farki olmaz cok ve hor kullanildiysa biraz daha sicak calisir. Verdiginiz ornek 1 ilan icin sizce sitedeki tim kartlar o sekilde mi? Arkadasima aldik 1,5 yillik xfx karti problemsiz kullaniyor garantisi yeni bitti.
Hayırlı olsun hocam arkadaşınıza

hocam valla ikinci elden çok anlamam sıfır almayı düşünüyorum şu anlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,361
Üyeler
186,468
Son üye
Berkay Öztürk
Geri