xfx vs sapphire pulse farkı

neden hayir gelmesin? Bu kartin 2.el piyasasi oyle.
Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor

Ucuz mal hocam şüpheli aynı kartı adam satıyor 75 derecelerde bakımlı diyor benim kartım 75 e çıkarsa kırarım o kartı o anda o derece temiz kart la ucuz kart arasında ısınma ve FPS farkı oluyor
FPS farki olmaz cok ve hor kullanildiysa biraz daha sicak calisir. Verdiginiz ornek 1 ilan icin sizce sitedeki tim kartlar o sekilde mi? Arkadasima aldik 1,5 yillik xfx karti problemsiz kullaniyor garantisi yeni bitti.

Hocam birden fazla sebep olabilir. Sıfr alınsa bile silikon kalitesinden sıcaklıklar fark ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jables 2.el kart alırken sıkıntı çıkmasın istiyorsanız bu makaleye bir göz atabilirsiniz:

FPS farki olmaz cok ve hor kullanildiysa biraz daha sicak calisir. Verdiginiz ornek 1 ilan icin sizce sitedeki tim kartlar o sekilde mi? Arkadasima aldik 1,5 yillik xfx karti problemsiz kullaniyor garantisi yeni bitti.
Hayırlı olsun hocam arkadaşınıza

hocam valla ikinci elden çok anlamam sıfır almayı düşünüyorum şu anlık

Geri