Araba alma hakkında?

Hocam malesef ki 600 bin ve altındaki arabalar temiz olmuyor. Sanayide bir parça oldu artık 20 bin 30 bin, Cüzdanınız alev alır malesef. En azından bir Clio 4 gibi temiz araba bakın. 600 bine Peugot 301, C-Elsee veya Clio 4 alabilirsiniz. Temiz-Tramersiz ve Düşük KM'li, coğu zamanda Boyasız-Değişensiz olur. İlk araba olarak bu üç araba ve denk değerinde olan arabaları değerlendirim derim ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D.N:Bütcem illa bu derseniz Clio 3 te 300 400 bine bulunabiliyor, Ben biraz kullanabildim, direksyonu falan rahat bir araba.
Hocam 301 bende isterimde o kadar bütçe çıkmıyor kredi çeksem desem Yanına yaklaşılmıyor

Biriktir al hocam kazasız olmasına dikkat et o fiyata dolu pejo var ama ben pejo önermiyorum motor sagligi iyi olsun biya o yasta illaki olacak ta agir bi kazasi felan olmasın binilir gün gelir 500 lüğe gecilir ama etmeyecek arabalara para vermeyin 1 tofas grubu :) parcasi bol ustasi bol reno bakabilirsin o da olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Biriktir al hocam kazasız olmasına dikkat et o fiyata dolu pejo var ama ben pejo önermiyorum motor sagligi iyi olsun biya o yasta illaki olacak ta agir bi kazasi felan olmasın binilir gün gelir 500 lüğe gecilir ama etmeyecek arabalara para vermeyin 1 tofas grubu :) parcasi bol ustasi bol reno bakabilirsin o da olur
Hocam valla doğru söylüyorsunuz ama 300-400K anca çıkıyor maalesef.Fiat Punto,Linea
Renault Symbol Falan düşünüyorum Peugeot 207-307 den vazgeçtim 2005 model eski baya

Hocam valla doğru söylüyorsunuz ama 300-400K anca çıkıyor maalesef.Fiat Punto,Linea
Renault Symbol Falan düşünüyorum Peugeot 207-307 den vazgeçtim 2005 model eski baya
dostum bildirimini görmemişim. tek diyeceğim şey şu bu paralara japon ya da kore den başka araçlara bakma başını ağrıtır.

• Beğen
:kekw: Efsane kasa Corolla.
Pederde var 96 corolla. Yeni 200bin oldu KM si. Çok sıkıntısız araç cidden, sadece frenlerini sevmiyorum.

Bende 2004 Peugeot 307 1.4Hdi var. Ortalama 5 litre yakıyor motorundan sıkıntı çekmedik hiç. Sadece fren lambaları patlayıp duruyor artık yaptırmıyorum :kekw: onun haricinde çok memnunum içi ve bagajı çok geniş sınıfındaki araçlara göre.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,602
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha
Geri