Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Ekran kartım %99 Çalışıyor

Fps sinirlayinca %30 a kadar düşüyor hocam evet
  2. Arda Fisher

Evet hocam fan sesi gibi 1733141896 Kablo surter gibi
  3. Arda Fisher

Hocam yani %98 de çalışması sorun değilmi? Sesler mesler geliyor 1733141827 Hocam ama sesler geliyor
  4. Arda Fisher

Merhabalar abinin işlemcisini değiştirdik ve valoya girince ekran kartı %99 oluyor neden oluyor bu? Bostaykeb %1 Ekran kartı 6800 İşlemci 5700X3D acil yardımcı olursanız çok sevinirim ekran kartını yakmayalim
  5. Arda Fisher

Ajazz ak820 pro 2400 tl alınır mı ?

Hocam valla ben birinden 0 kutulu 2200 TL'ye almıştım Ağustos ayında şimdi ne kadar bilemiyorum o dönem 0ıda 2500/2600 tlydi
  6. Arda Fisher

Hocam yalan yok aulayı bilmiyorum ama ajazz kalitesini biliyorum yazılım detayları olsun tasarım olsun switch olsun inanılmaz bir model hem fiyatıda bu özelliklere göre gayet uygun eğer içinizde soru varsa sorabilirsiniz bu model ile alakalı
  7. Arda Fisher

Alınır dostum ben kullanıyorum bazılarının sadece gif olarak gördüğü ekran çok işe yarıyor ayrıca gift switch almaya dikkat et bence dünyanın en iyi switchi inanılmaz tatmin edici sese sahip bazen sıkılıp boş boş tuşlara basıyorum alalı 4 ay oldu şarj süresi uzun parçalar güzel kaliteli klavye...
  8. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Yok hocam şimdi abiler çoğaltıcı almaya gitti size başka bir soru soracağım excalibur marka laptobun ekran kartı driverini guncellerken mavi ekran yedi nedendir?
  9. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam argb. Var onlar çalışıyor pompa ve fanlar onu çözdük ama anakartta sadexe 1 tane cpu fan soketi var pompayo taksak fan dönmüyor fani taksak pompa calismiyor
  10. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam ön fandan birini iptal edip pompanın kablosunu oraya takabilirmiyim? 1733129583 Evet hocam malesef öyle anakartta 1 tane var fan soketi
  11. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Valla hocam yardımcı olursanız iyi olur yanımdaki abinin bi bilgisayarci tanıdığı varmış oda çoklayıcı alın diyor dediği dogrumudur? Yoksa başka şekilde çözebilirmiyiz?
  12. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam dediğinizi inanın anlamadım biraz cahilim bu konuda benimde anlayacağım sekilde mala anlatır gibi anlatirmisiniz
  13. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam çoklayıcı yok ama şöyle bi resim atayim size
  14. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Sirkette abimin sıvı soğutmasini montajliyoruz ancak pompa çalışmıyor fanlar donmuyordu onları yaptım ama fanları çalıştırınca pompa çalışmadi rgbler çalışıyor ancak pompada ses yok işlemci 90 derecede çalışıyor boşta bende hemen durdurdum ne yapmamız lazım? Anakartta 1 tane cpu fan soketi var...
  15. Arda Fisher

1000 TL civarı mouse önerisi

Yokbe hocam ben 3000 TL'ye almıştım 6 ocakta bi mallık edip sonra farkettimki ürünün piyasasi 1300/1800 arası
  16. Arda Fisher

Teknosada 1459 tlydi geçen ay teknosada Sarı sitedede 0 kutulu halini 1100/1500 arası satıyorlar bende kullanıyorum iyi ürün
  17. Arda Fisher

Aerox 3 wireless
  18. Arda Fisher

Ajazz ak820 pro alinir mi

Alınır hocam mükemmel bir klavye özellikle pudding keycapslar ile iyi gidiyor kesinlikle gift switch tercih et yazılımı olsun hızı olsun kalitesi olsun gerçekten üst seviye bir klavye alalı 3 ay oldu aşırı memnunum bir sorun varsa da sorabilirsin
  19. Arda Fisher

Rgb led bar usb tanımıyor

Hocam usbnin içine bakar mısınız bazen içine toz doluyor tam okumuyor
  20. Arda Fisher

Papara Steam'de cashback veriyor mu ?

Hocam aylık 25 tl veriyor bi katkısı yok o kadwr
Top Bottom