Neler Yeni

Ajazz ak820 pro 2400 tl alınır mı ?

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
Siz olsanız alır mıydınız yakın çevremde

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Siz olsanız alır mıydınız yakın çevremde
Alınır dostum ben kullanıyorum bazılarının sadece gif olarak gördüğü ekran çok işe yarıyor ayrıca gift switch almaya dikkat et bence dünyanın en iyi switchi inanılmaz tatmin edici sese sahip bazen sıkılıp boş boş tuşlara basıyorum alalı 4 ay oldu şarj süresi uzun parçalar güzel kaliteli klavye alınır

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Akakçeden baktım 3000 TL imiş Sıfır kutusunda ise düşünülebilir ama sanki Temu'da çok daha ucuz fiyatlara alınabiliyordu

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akakçeden baktım 3000 TL imiş Sıfır kutusunda ise düşünülebilir ama sanki Temu'da çok daha ucuz fiyatlara alınabiliyordu
Temuda ucuza alınıyor ama temuda yok işte kaldırdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır dostum ben kullanıyorum bazılarının sadece gif olarak gördüğü ekran çok işe yarıyor ayrıca gift switch almaya dikkat et bence dünyanın en iyi switchi inanılmaz tatmin edici sese sahip bazen sıkılıp boş boş tuşlara basıyorum alalı 4 ay oldu şarj süresi uzun parçalar güzel kaliteli klavye alınır
Alınmaz 1500-1800'e aula al geç
Aula mı ajazz mı hangisi daha iyidir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Hocam yalan yok aulayı bilmiyorum ama ajazz kalitesini biliyorum yazılım detayları olsun tasarım olsun switch olsun inanılmaz bir model hem fiyatıda bu özelliklere göre gayet uygun eğer içinizde soru varsa sorabilirsiniz bu model ile alakalı

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 2 ay olmuş alalı

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Aula milli klavyemizmiş, herhalde iyidir

shaccho

80+

Aula daha iyi bende ajazz ak820 pro ve ak820 max vardı aula 820 pro'dan daha iyi kasa kalitesi olarak switch olarak da iyi geldi bana

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
Hocam yalan yok aulayı bilmiyorum ama ajazz kalitesini biliyorum yazılım detayları olsun tasarım olsun switch olsun inanılmaz bir model hem fiyatıda bu özelliklere göre gayet uygun eğer içinizde soru varsa sorabilirsiniz bu model ile alakalı
Ya modeli bende beğeniyorum sesi soluğu vs güzel ama şimdi 2400 fazla gibi pazarlık yapsam 2200 taş çatlasın 2100 e verecek satıcı aula da var şimdi temuda olsa hiç düşünmeden aula alırım ama ikisi de üretimden kalktı tek alabileceğim 2. El al satçılar var

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Ya modeli bende beğeniyorum sesi soluğu vs güzel ama şimdi 2400 fazla gibi pazarlık yapsam 2200 taş çatlasın 2100 e verecek satıcı aula da var şimdi temuda olsa hiç düşünmeden aula alırım ama ikisi de üretimden kalktı tek alabileceğim 2. El al satçılar var
Hocam valla ben birinden 0 kutulu 2200 TL'ye almıştım Ağustos ayında şimdi ne kadar bilemiyorum o dönem 0ıda 2500/2600 tlydi

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
Aula daha iyi bende ajazz ak820 pro ve ak820 max vardı aula 820 pro'dan daha iyi kasa kalitesi olarak switch olarak da iyi geldi bana
Bu da kafa karıştırıcı mesela geçen gün vardı stok tekrar gelir diye almadım parada sıkışıktım biraz keşke alsaymışım

Başka öneri De gelmiyor herkes aula diyor ama aula 1700 1800 falan yakınımda da yok 60 km sırf klavye için yapmak da istemiyorum ajazz da 2400 tl kafam karışıyor

Top Bottom