- Reaksiyon skoru
- 1,044
Bak mchose g75 kullanıyorum aktif ,bundan bir önceki klavyem 5075B plus shine dı. Ak820 pro da birinden kullandım. G75 al derim
biraz video izledim ve genel kullanıcı yorumlarına baktım g75 öneriliyor baya hocam. aklımdada g75 almak var şuanda. tek kafama takılan bu klavyedeki rgbler singalrgb programı ile uyumlu mu?. çok önemli bişi deyil uyumlu olmasa bile alıcam yüksek ihtimal. ama uyuyorsa ekstra işime gelir.Bak mchose g75 kullanıyorum aktif ,bundan bir önceki klavyem 5075B plus shine dı. Ak820 pro da birinden kullandım. G75 al derim
Dediğiniz programı bilmiyorum hocam ama deneyebiliyorsam denerim.biraz video izledim ve genel kullanıcı yorumlarına baktım g75 öneriliyor baya hocam. aklımdada g75 almak var şuanda. tek kafama takılan bu klavyedeki rgbler singalrgb programı ile uyumlu mu?. çok önemli bişi deyil uyumlu olmasa bile alıcam yüksek ihtimal. ama uyuyorsa ekstra işime gelir.
bilgisayarın RGB sini ayarladığınız animasyon kütüphaneli bi program hocam. deneyip haber ederseniz memnun kalırım.Dediğiniz programı bilmiyorum hocam ama deneyebiliyorsam denerim.
bilgisayarın RGB sini ayarladığınız animasyon kütüphaneli bi program hocam. deneyip haber ederseniz memnun kalırım.
sağolun hocam bayada ayarı var. haftaya kadar siparişi veririm.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde gözüküyor hocam ve çalışıyor istediğim rengi yansıtabiliyorum program üzerinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Çıkan ayarlarda bunlar.
Bilgim yok ama rgb seçenegi kendi uygulamasinda bolbiraz video izledim ve genel kullanıcı yorumlarına baktım g75 öneriliyor baya hocam. aklımdada g75 almak var şuanda. tek kafama takılan bu klavyedeki rgbler singalrgb programı ile uyumlu mu?. çok önemli bişi deyil uyumlu olmasa bile alıcam yüksek ihtimal. ama uyuyorsa ekstra işime gelir.
hocam bolda signalrgbde ekstra özellikler varBilgim yok ama rgb seçenegi kendi uygulamasinda bol