Arama sonuçları: *

1. P

400TL Altı Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerir misiniz?

400TL Altı Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerir misiniz? Bazılarını buldum ama bir iyi söylüyorlar bir kötü tam çözemedim bilen birisi yardımcı olabilir mi? Silikonlu silikonsuz farketmez bu arada. Haylou GT3 Taotronics Soundliberty 79 Pro Oppo Realme Buds Q Soundpeats TrueAir2
  2. P

Yardım Corsair Void Elite Wireless EQ Ayarları

Bu kulaklık için equalizer ayarlarınızı atar mısınız baya araştırdım da bulamadım oyun için değil müzik dinlemek için olursa iyi olur pek oyun oynamayan birisiyim.(Bass ağırlıklı olursa sevinirim hiç anlamıyorum equalizerden)
  3. P

Corsair Void Elite Wireless

Görünüşü hoşuma gittiği için aldım izlediğim incelemelerde müzik ve film performansı da iyi demişlerdi 1621859605 Ve son ses seviyesi de mükemmel
  4. P

İdare ediyor ya virtuose alıcaktım müziik için o da çok pahalıydı
  5. P

Bu kulaklık için equalizer ayarlarınızı atar mısınız baya araştırdım da bulamadım oyun için değil müzik dinlemek için olursa iyi olur pek oyun oynamayan birisiyim.
  6. P

Ethereum mining garip şeyler oluyor

Arkadaşlar merhaba 2 3 hafta önce günlük 0.0013 etherem kazıyordum ama fiyatı arttıkça kazdığım miktar 0.00080lere kadar düştü ve 2 3 haftadır öyle seyretmekteydi fakat dün baktığımda 0.0016 kazım yapmıştı bugünse 0.0014 kazım yapmış ve bu sürelerde hep bilgisayardaydım çok düşük beklerken çok...
  7. P

Yardım Corsair Void Elite Wireless telefonda kullanılabilir mi?

Ben bağlıyorum çalışıyor geç oldu biraz ama
  8. P

Mikrofon sesimi nasıl arttırırım.

Merhabalar bugün Corsair Void Elite Wireless isimli kulaklığı aldım ama mikrofon sesini bayağı az veriyor yeterli ama biraz daha arttırmak istiyorum program önerebilir misiniz Corsair programında da 100 sesi Microsoft ayarlarında da.
  9. P

DDOS yedim nasıl kurtulabilirim

Modeme reset bilgisayarına format at ip değişeceği için atamaz
  10. P

Ucuza çalıntı olmayan Minecraft hesabı nereden alabilirim?

Bırakıyorum falan diyenler de genelde çalıntı hesap satıyordur o iş yaş dostum hiç bir yerde banı olmayan hesaplar satıyorlar ben onlardan aldım 60tl verip
  11. P

1100 TL'ye Corsair Void RGB Elite Wireless Alınır mı?

Gamepower bane ne alaka kankak neyin kafasını yaşıyorsun sen :D
  12. P

Mouse alıcakmış bilmiyorum
  13. P

Hayır cs falan oynamıyorum genelde lol oynarım sadece müzik ve mikrofon kalitesi önemli beinm için
  14. P

İndirim bekleyeceğim zaten miningten günlük 30 tl kazanıyorum valorant hesabımı satıp ordan da 500tl aldım 350de eski kulaklığımı satıyorum her geçen gün param artıyor beklerim yani 1619541433 ve 2. el dediğim 1 hafta önce alınmış
  15. P

Cloud 2 sadece ses kasmak içinmiş ama
  16. P

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 tl bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
  17. P

Hyperx Cloud2 Wireless Vs Corsair Void Pro RGB Wireless

şarj süresi daha azmış onun ama görünüşü falan güzelmiş
  18. P

Ses kasmıycam mikrofon kalitesi ve ses kalitesi önemli bir de basslar
  19. P

Hyperx Cloud2 Wireless Vs Corsair Void Pro RGB Wireless hangisini alsam 2. el alıcam ikisinin de fiyatı aynı ama kararsız kaldım corsairin görünüşü falan bir tık daha iyi hyperxin şarjı 30 saat sürüyormuş corsairin 16.
  20. P

GTA 5 ekran kartını neden %100 ya da 99 kullanmıyor ?

ama düşük fps oluyor harcamadığı için
Top Bottom