Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 tl bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
corsair hs70 proolabilir veya artcis 5Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 TL bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
hs70 pro kablosuzsuzken mikrofonu açılmıyorcorsair hs70 proolabilir veya artcis 5
cloud2 alın hocam keyfinize bakınBu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 TL bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
Cloud 2 sadece ses kasmak içinmiş amahs70 pro kablosuzsuzken mikrofonu açılmıyor
cloud2 alın hocam keyfinize bakın
Bende Void'in kablolu modeli var.Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 TL bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
İndirim bekleyeceğim zaten miningten günlük 30 tl kazanıyorum valorant hesabımı satıp ordan da 500tl aldım 350de eski kulaklığımı satıyorum her geçen gün param artıyor beklerim yaniBende Void'in kablolu modeli var.
Ses kalitesi de mikrofon kalitesi de gayet güzel.
Elimde böyle güzel bir bütçe ve sıfır ürün alma imkanı varken, gidip 2. el almayı düşünmezdim.
Cloud II'nin mikrofon kalitesini 1-2 videoda görmüştüm, çokta başarılı bulduğumu söyleyemem.
Yine de bunlar tercih meselesi şeyler. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
Sonuç olarak;
Eğer hemen karar verecek olsaydım ben Void tercih ederdim.
Acelem yoksa da bu aralar çok fazla indirim yapılıyor, önümüzdeki indirimleri bekler alabileceğim en uygun ürünü alırdım.
ve 2. el dediğim 1 hafta önce alınmışBende Void'in kablolu modeli var.
Ses kalitesi de mikrofon kalitesi de gayet güzel.
Elimde böyle güzel bir bütçe ve sıfır ürün alma imkanı varken, gidip 2. el almayı düşünmezdim.
Cloud II'nin mikrofon kalitesini 1-2 videoda görmüştüm, çokta başarılı bulduğumu söyleyemem.
Yine de bunlar tercih meselesi şeyler. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
Sonuç olarak;
Eğer hemen karar verecek olsaydım ben Void tercih ederdim.
Acelem yoksa da bu aralar çok fazla indirim yapılıyor, önümüzdeki indirimleri bekler alabileceğim en uygun ürünü alırdım.
rekabetçi oyun oynursanız kesinlikle cloud2Cloud 2 sadece ses kasmak içinmiş ama
Hayır cs falan oynamıyorum genelde lol oynarım sadece müzik ve mikrofon kalitesi önemli beinm içinrekabetçi oyun oynursanız kesinlikle cloud2
mikrofon için cloud2 ortalamadır void i bilmiyorum kablosuz olunca sesler baya kötü oluyor onu biliyorum ama kablolu modellerin ses kalitesine bakıp almayınHayır cs falan oynamıyorum genelde lol oynarım sadece müzik ve mikrofon kalitesi önemli beinm için
1 haftalık ürünü neden satıyormuş?ve 2. el dediğim 1 hafta önce alınmış
Mouse alıcakmış bilmiyorum1 haftalık ürünü neden satıyormuş?