Neler Yeni

1100 TL'ye Corsair Void RGB Elite Wireless Alınır mı?

Penancexd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ibrahim Talha Yaşar
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 tl bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.

Xenon34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Thssz
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 TL bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
corsair hs70 proolabilir veya artcis 5

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
corsair hs70 proolabilir veya artcis 5
hs70 pro kablosuzsuzken mikrofonu açılmıyor
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1100 TL bandında başka bir öneriniz var mıdır 2. el hyperx cloud 2 wireless de mevcut onu da alabilirim bu fiyattan ama bu daha hoş geldi gözüme ses kasan biri değilim genelde müzik dinlerim ve discordda konuşurum.
cloud2 alın hocam keyfinize bakın

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bende Void'in kablolu modeli var.
Ses kalitesi de mikrofon kalitesi de gayet güzel.

Elimde böyle güzel bir bütçe ve sıfır ürün alma imkanı varken, gidip 2. el almayı düşünmezdim.

Cloud II'nin mikrofon kalitesini 1-2 videoda görmüştüm, çokta başarılı bulduğumu söyleyemem.
Yine de bunlar tercih meselesi şeyler. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

Sonuç olarak;
Eğer hemen karar verecek olsaydım ben Void tercih ederdim.
Acelem yoksa da bu aralar çok fazla indirim yapılıyor, önümüzdeki indirimleri bekler alabileceğim en uygun ürünü alırdım.

Penancexd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ibrahim Talha Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Elimde böyle güzel bir bütçe ve sıfır ürün alma imkanı varken, gidip 2. el almayı düşünmezdim.

Cloud II'nin mikrofon kalitesini 1-2 videoda görmüştüm, çokta başarılı bulduğumu söyleyemem.

Sonuç olarak;
Acelem yoksa da bu aralar çok fazla indirim yapılıyor, önümüzdeki indirimleri bekler alabileceğim en uygun ürünü alırdım.
İndirim bekleyeceğim zaten miningten günlük 30 tl kazanıyorum valorant hesabımı satıp ordan da 500tl aldım 350de eski kulaklığımı satıyorum her geçen gün param artıyor beklerim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuç olarak;
ve 2. el dediğim 1 hafta önce alınmış

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Void Elite nin kablolu modelini kullanıyorum ama kablosuzunda cızırtı sorunu var bildiğim kadarıyla o yüzden Cloud 2 wireless almanı öneririm

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Hayır cs falan oynamıyorum genelde lol oynarım sadece müzik ve mikrofon kalitesi önemli beinm için
mikrofon için cloud2 ortalamadır void i bilmiyorum kablosuz olunca sesler baya kötü oluyor onu biliyorum ama kablolu modellerin ses kalitesine bakıp almayın

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,710