Arama sonuçları: *

1. Yamoima

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Klavyenin ölçüsüne uyuyor, tam oturması lazım
  2. Yamoima

Rehber AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı

Bilgilendirme ve görsel açıdan kaliteli bir rehber olmuş. Elinize emeğinize sağlık hocam :peepokalp:
  3. Yamoima

Kendi keycapsine kıyasla daha tok ve güzel bir ses çıkıyor bence. Pudding keycaps ile kullanmaya devam ediyorum
  4. Yamoima

❌İndirim Bitti! H&M Tüm Ürünlerde %20 İndirim (1400TL Ve Üzeri)

İndirim gece 12 ye kadardı sanırsam şuan bitmiş olması lazım
  5. Yamoima

Klavyeyi resetleyip bir de öyle deneyin isterseniz, belki sorunu çözer
  6. Yamoima

Arkadaşıma dün teslim edildi klavye
  7. Yamoima

Satarsınız hocam, talebi aşırı yüksek olan bir klavye. En kötü ihtimalle aldığınız fiyata verirsiniz.
  8. Yamoima

Ben aldığım vakit sadece beyaz vardı, iyi ki beyaz varmış diyorum :D Siyah almadığım iyi oldu baya
  9. Yamoima

Beyaz daha estetik duruyor bence. Siyah siyah nereye kadar. Şahsen kendi ekipmanlarımın hepsi siyah fakat artık klavyem beyaz olduğu için ayrı bir hava kattığını düşünüyorum :D
  10. Yamoima

https://github.com/mat1jaczyyy/Keyboard-Inspector Github üstünden "Releases" kısmına girin ve "Version 0.4.0" sürümünü indirin. Daha sonra attığım videoda 1:40 tan başlatıp izleyin ve aynılarını tekrarlayın. Tuşlara basarken ritmik bir şekilde basmanız gerekiyor. Aşırı hızlı veya aşırı yavaş...
  11. Yamoima

Gecikme değerini elektronik ölçüm kiti olmadan ölçemezsiniz. İnternetten yaptığınız testlerde size ortalama bir sonuç verir. 100% doğru değildir. Hz değeri için ise dün bir programda denediğimde 2.4 dongle ile 1000hz de çalıştığını kontrol etmiştim.
  12. Yamoima

Özellikle yapmanız gereken bir ayar yok. Direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.
  13. Yamoima

Gün içinde gelir hocam, o verdikleri saat aralığı genelde tutmuyor fakat teslim ediyorlar.
  14. Yamoima

Klavyenin boyutu 322.7 x 143.2 x 43.1 mm, bunu göz önünde bulundurarak linkteki 81 Key White modelini almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Bahsettiğim bilek desteğinin boyu 325 x 73 mm. Boy olarak milimetrik bir fark oluyor. Kötü duracağını sanmıyorum. Kendimde aynısından sipariş verdim gelmesini...
  15. Yamoima

Doğrudur. Fotoğraf bilgilerinden görünüyor sanırsam :D Öyle bir özellik olduğunu bilmiyordum :D 1732462623 Siz söylemeseniz böyle bir özellik olduğundan bir haberdim :D Kapatmanın yolunu arıyorum şimdi, teşekkürler tekrardan bilgilendirdiğin için.
  16. Yamoima

Konu dışı fakat evet. Nasıl anladınız?
  17. Yamoima

Bencede pudding keycaps ile gelen ses normal keycapslerden gelen sesten daha iyi.
  18. Yamoima

Yok hocam. Uçak Türkiye'ye iniş yapmış gözüküyormuş. Fakat gümrük kısmında herhangi bir işlem/güncelleme olmamış.
  19. Yamoima

Wraith Sense IEM Kulaklık alınır mı?

Ben pro modelini kullanıyorum, ses kalitesi olarak aşırı memnun kaldığımı söyleyemem açıkçası. Normalde Cloud 2 kullandığım için kulakiçi olarak bunu tercih ettim fakat Cloud 2 ses kalitesi olarak açık ara daha iyi. Kulaklıklara meraklı olan bir arkadaşım Truthear Zero Red IEM'i çok önermişti...
  20. Yamoima

Sabırsızlıkla bekliyoruz :D
Top Bottom