Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
2.4 Kablosuzda klavyenin bir çok tuşu ya geç algılıyor yada hiç algılamıyor. Bluetooth veya kablolu olarak deniyorum sıfır sıkıntı. Bileydim almazdım. Satsam satılmaz. Efsane denilen klavye fıs çıktı (bence) konuda araya giren çok arkadaş oldu. Millet al geç dedi bir gaz ile alan kim varsa farklı farklı sorunlar yaşıyor
Klavyeyi resetleyip bir de öyle deneyin isterseniz, belki sorunu çözer

Oguz...

80+ Bronze
usb takılı evet birden fazla porta taktım kasada takınca pc'den ses geliyor usb takınca gelen ses
lakin klavyenin içindeki alıcı mıdır artık ne ise o problemli sanırım
Sizde firmware ile som defa resetlemeyi denermisiniz ? Son olarak başka bir şey gelmiyor aklıma

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,059
İsim
Ali
Reset denendi. USB 2.0 ve 3.0 üzerinden denendi. Farklı USB girişleri denendi. Kablosuz sadece Bluetooth alıcı kullanıyorum. Onu söküp denerim ve en son çare firmware. O da olmaz ise balkondan aşağıya 🤣

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Caner ÇARŞANBA
Pcye bağlı başka kablosuz bir şey var mı birde.usb 2.0 bağlamaya çalışır mısın denerken. Fn+~ dongle tekrar eşlemeyide deneye bilirsin
denedim olmadı yine bluetooth bağlantısı deniyim dedim bluetooth ile bağlandı

reset hangi tuştu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
1732739141733.png

@seyitdtx mesaja cevap veremedim böyle yazıyor ama;
Klavyenizi pcye kablolu takın,
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bunu kur pass diyince kapat klavyenin kablosunu çıkarıp geri takın sorun çözülecektir. Kurulum bitince pass yazması gerekiyor, yazmasa da bir kontrol edin.

seyitdtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seyit
Alıntıyı görüntüle
https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bunu kur pass diyince kapat klavyenin kablosunu çıkarıp geri takın sorun çözülecektir. Kurulum bitince pass yazması gerekiyor, yazmasa da bir kontrol edin.
Direkt pass yazacak demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hacı şimdi oldu vallaha allah razı olsun klavyeyi bozdum sandım yüreğime indi

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Direkt pass yazacak demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı şimdi oldu vallaha allah razı olsun klavyeyi bozdum sandım yüreğime indi
Rica ederim, sorun olursa etiketlersiniz.

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Caner ÇARŞANBA
Arkadaş üstte anlatıyor
yok valla düzeltemedim bir türlü yukarıdaki arkadaşta aynı problemi yaşıyor sanırım
2.4 ghz modu hiç çalışmıyor bende, kablolu ve bluetooth tarafı sorunsuz görünüyor gibi

farklı usb portları, programdan reset ve de kablolu iken güncelleme attım 2.4 ghz algılamıyor alıcısı bozuk demek ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin
Dünyanın en sakar insanı olabilirim başka birşeyde derdim ama forumun kurallarını bilmiyorum o yüzden hiç riske girmek istemiyorum akıllı gibi switchi çıkardım bakmak için geri takarken aklım south yönüne gitti ve switchi ters takmaya denedim ve ince demirleri büktüm şuan ağlayasım var abi bana niye north gelir yaa herkese south gelmiş :((((

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bu klavye bitti mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular