Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
Dongle pcye takılıyken 2.4 moduna alıp dener misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal tuş atasana ctrlye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keyboard ralt atıcan sağ ctrlyi seçip
valla hocam bilemedim kablo ve usb takılı iken fn ve " basılı tuttum kablo versiyonu çalışıyor
usb kasadan cıkarıp sadece kablo ile bastım fn ve " usb geri taktım 2.4 aldım yine 2.4 çalışmadı
kabloyu çıkarıp kasaya usb takılı fn + " bastım 2.4 ghz yine algılamıyor bilgisayar klavyede güç mevcut lakin anlamadım

" bu tuş yanıp sönüyor sürekli 2.4 ghz modunda

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Ali
Kablosuzda ne sorunu var
2.4 Kablosuzda klavyenin bir çok tuşu ya geç algılıyor yada hiç algılamıyor. Bluetooth veya kablolu olarak deniyorum sıfır sıkıntı.

Düzeltme.

Tavsiyeler üzerine kablolu bağlayıp firmware güncellemesi yaptım. Sorun tamamen çözüldü ve gülücük atan dostlar üzgün.

Son düzenleme:

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren n
2.4 Kablosuzda klavyenin bir çok tuşu ya geç algılıyor yada hiç algılamıyor. Bluetooth veya kablolu olarak deniyorum sıfır sıkıntı. Bileydim almazdım. Satsam satılmaz. Efsane denilen klavye fıs çıktı (bence) konuda araya giren çok arkadaş oldu. Millet al geç dedi bir gaz ile alan kim varsa farklı farklı sorunlar yaşıyor
bende gecikme yoktu hocam 2.4 te bende önyargılı yaklaştım redragonun bi kablosuz klavyesini almıştım gecikme bariz hissediliyordu bunda öyle sorun yaşamadım ama 1 tanesini kendime ayırmıştım gayet akıyodu yani

Oguz...

80+ Bronze
2.4 Kablosuzda klavyenin bir çok tuşu ya geç algılıyor yada hiç algılamıyor. Bluetooth veya kablolu olarak deniyorum sıfır sıkıntı. Bileydim almazdım. Satsam satılmaz. Efsane denilen klavye fıs çıktı (bence) konuda araya giren çok arkadaş oldu. Millet al geç dedi bir gaz ile alan kim varsa farklı farklı sorunlar yaşıyor
İlginç bir durum

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
Eşleşme yapıyor öyle olduğunda dongle bulması lazı. Pcye takılıysa
usb takılı evet birden fazla porta taktım kasada takınca pc'den ses geliyor usb takınca gelen ses
lakin klavyenin içindeki alıcı mıdır artık ne ise o problemli sanırım

Oguz...

80+ Bronze
Hayır ilginç olan Bluetooth yada kablolu tarafı sorunsuz. Firmware güncellemesi vs deneyeceğim. Olmadı sorunu belirtip ona göre satarım. Numpad dahil olan modellerden alırım
Pcye bağlı başka kablosuz bir şey var mı birde.usb 2.0 bağlamaya çalışır mısın denerken. Fn+~ dongle tekrar eşlemeyide deneye bilirsin

Top Bottom