hayırrrrrrrrr aula bitemezsonunda aula çılgınlığı bitti sanırım
hayırrrrrrrrr aula bitemezsonunda aula çılgınlığı bitti sanırım
Bitmedi benden alanlara var PAUHSHSHAHSHSHDGBitti ama
2. elden alsana kanka zaten 1100 e geliyodu temuda 200tl verecen fazladanŞimdi kesin olarak stoğa eklenmeyecek demi tamda parayı hazırlamıştım
gel takaslayak bende var ama bi 100 tl yol parası ateşlersinArkedeşler elinde ak820max olan varsa bendeki Aula ile takaslayabilirim. Siyah veya beyaz mevcut
Fn+~ yada fn+1 basılı tut usb takılı 2.4 modundadenedim hocam hepsini de çalışmıyor bir türlü ghz moduna alınca tab ışığının üstündeki " tuşu yanıp sönüyor
Hangi şehir hocambu nece güzel bir klavyedir 8. gününde teslim edildi tesekkürler aras kargo .
Alıntıyı görüntüle
uygulamadan ctrl+q yapıp et yapma gibi kombinasyon yapılır mıBeyler bunun et yapma olayını nasıl çözerim alt+ctrl+q yapınca et yapıyor fakat öyle de mod değişiyor f5 basınca ses açma filan oluyor
istanbulHangi şehir hocam
Ses knobunu basılı tuçut 5snBeyler bunun et yapma olayını nasıl çözerim alt+ctrl+q yapınca et yapıyor fakat öyle de mod değişiyor f5 basınca ses açma filan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulamadan ctrl+q yapıp et yapma gibi kombinasyon yapılır mı
Knk fn+w basınca düzeliyor o değil mesela şuan f5 sayfa yenileme mesela ben et işareti yapmak için fn+ctrl+q yapınca eti yapıyor fakat bu sefer f5 tuşu ses açmaya geçiyor tekrar eski haline getirmek için fn+w yapmam gerek bu et işaretini farklı kombinasyona atamak istiyorumSes knobunu basılı tuçut 5sn
hocam fn ve " tuşuna basılı tuttuğumda hızlıca yanım sönmeye başlıyor bir süre öyle devam ediyor sonra yavaşça yanıp sönmeye devam ediyor ama 2.4 aktif olmadı klavye ışıklandırma vs çalışıyor lakin yazmaya kalkınca yazmıyorFn+~ yada fn+1 basılı tut usb takılı 2.4 modunda
fn w yapın sorun çözülür windows moduna alır ayrıca uygulamayan sağ ctrl tuşunu Ralt ile değişebilirsinizBeyler bunun et yapma olayını nasıl çözerim alt+ctrl+q yapınca et yapıyor fakat öyle de mod değişiyor f5 basınca ses açma filan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulamadan ctrl+q yapıp et yapma gibi kombinasyon yapılır mı