Arama sonuçları: *

1. Ameyus

💥💥 VOK X CREATURE 7700+4070 SUPER SİSTEM GELDİ 💥💥

Anakart özellikleri bakımından dolu dolu da olsa gigabyte olması düşündürebilir tabii
  2. Ameyus

💥💥 VOK X CREATURE 7700+4070 SUPER SİSTEM GELDİ 💥💥

Kasa, ram, sıvı soğutma, anakart özellikleri bakımından üst düzey. Gösteriş arayanlara bu fiyata güzel sistem. Babanneniz muhtemelen yaş itibariyle kasanın görünüşüne önem vermeyecektir bu yüzden hava soğutmalı, ucuz kasalı, wifi olmayan anakartlı, ekran kartına abanılmış bir sistem dizecektir...
  3. Ameyus

Kiza ne demem gerekiyor

2025 TYT Türkçe 38. Paragraf sorusu
  4. Ameyus

Bir miktar parayı dolara mi euro mu yapmalıyım

840 lirayı ne yapabilirim diye soruyor.
  5. Ameyus

Bir miktar parayı dolara mi euro mu yapmalıyım

840 lirayla çeyrek gram altın mı alacak? 840 lira para değil kardeşim. Milletin 2 öğünlük yemek parası. Bundan kaybedeceğin miktar çok olmaz. Bir miktar daha biriktir sonra bir şey al. Yatırım tavsiyesi değildir.
  6. Ameyus

16 GB + 8 GB ram hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dual channel göstermiyorsa almanın bir mantığı yok o zaman. Nadiren 16 gb yetmiyor. Tam performansta çalışmıyorsa bir manası yok benim için. Ama dediğinizden emin misiniz? Hiç böyle bir şey okumamıştım.
  7. Ameyus

3200 mhz alacağım. Çalıştığını biliyorum fakat önemli olan sıkıntısız çalışır mı, bir ramin üzerine yük biner mi?
  8. Ameyus

Laptop'umda 8 GB + 8 GB ram var. İki tane 16 GB almak istemiyorum laptopumdan çıkaracağım 8 GB ramler boşu boşuna duracak zaten gerek de yok. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de sormak istedim. Kullanan var mı? Bir sıkıntı oluşturmaz değil mi?
  9. Ameyus

Ayakkabı Önerisi 5k bütcem var

Katılıyorum, çok kaliteli ve rahat bir ayakkabı. Benim ayağım biraz şekilsizdir uzun yürüyüşte bile sorun çıkarmıyor.
  10. Ameyus

Yardım Bilgisayar internete bağlanmıyor

Wifi adaptörü alırsan bağlanabilirsin.
  11. Ameyus

Öğretmenim, iş için uzun ömürlü laptop

Monster serisi anakart konusunda Tulpar dışında kaliteli laptoplar değillerdir. Monster Abra serisi bilgisayarı olan çok fazla arkadaşım var hepsinin anakartı sıkıntılı. Ben marka model önermeyeceğim en az bulunması gereken özellikleri yazayım siz bunlara dikkat edin. En az 16 GB ram En az 500...
  12. Ameyus

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Amd ekran kartları oyun için alınabilecek kaliteli ekran kartları iken, render alanında geride kalıyor. Sen ise insanların oyun mu yoksa render için mi kullanacağını "bilip bilmeden", donanımdan anlamayan insanların 4060 ve 4060 ti tercih edeceğini söylüyorsun. Ben de senin sadece oyun...
  13. Ameyus

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Aynen zaten herkes de senin gibi oyun oynuyordu sadece.
  14. Ameyus

Dünyanın değil Evrenin en şanssız insanı...

Moon Keys Moon Keys. Siz daha önce bakmıştınız zaten. Siz de oyun geliştiriyorsunuz biliyorum. Hatta ilk önce itch.io'da paylaşsaydınız diye bir öneride bulunmuştunuz.
  15. Ameyus

Dünyanın değil Evrenin en şanssız insanı...

Steam'de yayınlamak için 3.5 ay oyun geliştirdim geliştirirken belim fıtık oldu, fıtıklı bir halde devam edip bitirdim. Oyunum hiç tutmadı, 1 haftada geliştirilen her şeyi hazır olan bir oyun var. 8-9 milyon takipçili yayıncılar oynadı ve oyun tuttu. Ben de epey şanssızım.
  16. Ameyus

Yaptığım oyun Steam'de başarılı oldu mu?

Öyle de demeyelim. Herkesin alanı farklı tabii. Teşekkür ederim.
  17. Ameyus

Yaptığım oyun Steam'de başarılı oldu mu?

Herkese merhabalar, 2 ay önce Steam'de Moon Keys adlı bir oyun yayınlamıştım. Konusunu aşağıda bulabilirsiniz. En başta erken erişimde paylaştığım oyunumu fazla etkileşim almadığı için, tam sürümünde çıkardım. Fakat bu da etkili olmadı. Süreç boyunca hiçbir yayıncı bana destek olmadı. Yıllardır...
  18. Ameyus

Yardım Casper Nirvana S500 Laptopla Oyun Oynanır mı?

Hayır oynanmaz. Gaming laptop yazarsanız oyun oynanacak bilgisayarlar gözükür zaten.
  19. Ameyus

Verdiği hediyeyi çöpe attım.

18'de evlenmeyi düşünüyorduk'a kadar okudum. Olm birini sevebilirsiniz, her yaşta sevebilirsiniz. Ama 18'de evlenmek gibi bir düşünce zaten hiçbir şeyin olmayacağının bir garantisi. Siz evlenmeyi oyuncak mı sanıyorsunuz? Biraz düşünceli olun. Evi kim geçindirecek, kaza kurşunu ya da normal bir...
  20. Ameyus

Bu Sistem Iyi Midir?

Kötü bir fiyat daha iyisi 7-8k daha ucuz.
Top Bottom