Arama sonuçları: *

1. DefKot

Ekran kartı güncellerken takılı kaldı

Kendi otomatik seçti uygulama 1733076736 nvidia experience
  2. DefKot

Evet 1733070849 2015 model falan i7 6 nesil geforce 940M falan var
  3. DefKot

Laptop biraz eski nvedianın uygulamasından indirdim kur dedim 1 saaten fazladır böyle normalmi bu durum
  4. DefKot

Dövüşle alakası olmayan birisi dövüş lisansı çıkartabilir mi ?

Bir arkadaşımla muhabbet ediyordum bana ben de lisanslı tekvandocu ve boksörüm dedi ama hiç dövüşçü tipi yok merak ettiğim şey bir birkaç ay herhangi bir yerde tekvando veya boks eğitim alıp da lisans çıkarılabiliyor mu yoksa lisans çıkarmak daha ciddi bir şey mi ?
  5. DefKot

grup Kurarken WhatsAppım kapandı

Üni için grup kuruyordum niye böyle oldu
  6. DefKot

Tekstil teknolojisi bölümü okunurmu ?

Evet ticaret ile uğraştığım için ortam olsun şehre gelen yeni genç çevreye de ihtiyacım olduğu için okuycam
  7. DefKot

Tekstil teknolojisi bölümü okunurmu ?

Bu bölüm gelmiş hiç okuyan ya da yakın çevresinde okuyan biri varmı iyi mi? sizce
  8. DefKot

Perma saç yaptıran oldumu ?

Ben saçıma perma yaptıracaktım bu aralar ama elim kesildi 5 dikiş falan atıldı şuan elimle uğraşırken perma saç yaptırmam doğru olurmu süreç yoruyormu insanı 2 gün duş almıyormuşsun saçta 1-2 gün çok pis kokuyormuş perma diyolar ama tam emin olamadım siz ne diyorsunuz
  9. DefKot

Büyüdüğünüzü ne zaman anladınız?

Anneniz ve babanız hayatta olduğu sürece her zaman çocuksunuz. (Ailenizin kıymetini bilin)
  10. DefKot

Snapchat günlük 500+ skor alandan olurmu ?

500+ nasıl alıyor olabilirki, hayır yani kaç kişiye snap atıyor olabilirsin sjshksjdkdjd
  11. DefKot

Snapchat günlük 500+ skor alandan olurmu ?

Ne düşünüyorsunuz 😂😂
  12. DefKot

Kafayı yicem kilo almam lazım

Alırsın ilerde 18-22 yaş gurubunun çocuğu ya zayıf ya obez
  13. DefKot

NE GİBİ HOBİLERİNİZ VAR?

Ne hobisi olum avrupada mı sanıyonuz kendinizi
  14. DefKot

Eşcinsellik nedir, ne değildir?

Erkek erkekten nasıl hoşlanır anlamıyorum, olum ben kendimde dahil hiçbir erkeği sevmiyorum taşş gibi kızlar varkenn nasıl olumm nasıll :D
  15. DefKot

Kanatmayan kedi ısırığı kuduz yapar mı?

Biz değil en iyi doktor yanıtlar bu soruyu, eğer gerekli görürse tetanoz iğnesi falan yapar.
  16. DefKot

6 Ay tarihi geçmiş sade patates cipsi zehirlermi ?

2 bardak ayran içtim akşam yemeğinde
  17. DefKot

6 Ay tarihi geçmiş sade patates cipsi zehirlermi ?

7-8 tane yedim bişey olurmu acaba diye endişelendim ama olmaz herhalde, varmı hiç tarihi geçmiş cipsi falan yiyen ? 6 ay bir de siz siz olun mahale bakkalından bir şey almayın destek olalım diyoruz market yerine bakkala gidiyoruz adam bize 6 ay tarihi geçmiş ürün satıyor
  18. DefKot

Sorun Ben Miyim? (Forum Edition)

Sevgilim varken ailemin bana verdiği fatura paraları ile eskorta gittim anlaşılınca herkes ile aram bozuldu, burda sorun benmiyim ?
  19. DefKot

Flort Aşamasını Nasıl Geçeriz

Yanmayalımı de eğer terslerse Ali Biçim taklidi yapıyordum şaka yaa dersin
  20. DefKot

Aileme güvenemiyorum

Boşver napıyolarsa yapsınlar, sen kendi önüne bak.
Top Bottom