Ailen diosa rahat olAilem götürmüyor bişe olmaz diyor
Aga gerçeklerHani hasta iletişimi hani pozitiflik... XD
Adama direkt öleceksen ölürsün diyorsun be abi jsjsj
hocam atsamda bişey belli olmuyor kanamadı çünkü kedinin dişi deydi sadeceısırdığı yerin fotosunu atma şansın var mı kral
ailem götürmüyor yerleşim yerinde kuduz olsa insanların haberi olur du diyor.Veteriner hekim olarak söylüyorum git aşını ol. Çalıştığım yerde kuduzlu köpek yavru kediyi ısırıyor sonra ineği ısırıyor 1 er hafta ara ile 3 üde ölüyor. Risk alınmaz.
Hocam benim okul tokide Allah bilir kedi nerdedir şimdi. karnını okşayınca ısırıyo aynasını arkadaş da yaptı onu kanattıseni tırmalayan kediyi 10 gün takip et. eğer 10 gün içerisinde kedi ölmeze kuduz değildir. dolayısıyla sana da bulaşmamıştır. tabii kuduz hastalığını taşıyan başka bir hayvanı tırmalamamışsa... türkiyede senede 1-2 tane kuduz vakası görünüyor ve bu bahsettiğim ihtimaller milyonda bir bile değil. çok kafanı kurcaladıysa aşı olabilirsin.
sorun olacağını hiç sanmıyorum ama tedbir amaçlı aşı yaptırmakta fayda var.Hocam benim okul tokide Allah bilir kedi nerdedir şimdi. karnını okşayınca ısırıyo aynasını arkadaş da yaptı onu kanattı
Biz değil en iyi doktor yanıtlar bu soruyu, eğer gerekli görürse tetanoz iğnesi falan yapar.Merhaba, bugün okuldayım yanıma kedi geldi sırnaştı ben de kafasını okşadım. Bir şey yapmadı sakince oturuyordu dedim bir de karnını seveyim kedi ısırdı ama kanamadı. Kuduz falan olur muyum?