Neler Yeni

Köpek tarafından ısırıldım kuduz olur muyum

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Muhammet Çağrı

utkubaba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
beyler şuanlık bir sıkıntı yok aslında kuduz çok yavaş yayılan bir hastalık ama düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe daha kötü oluyor kısaca olaydan bahsedeyim köpeğin kuduz olma ihtimali düşük diye düsünüyorum(sahibi olan bir köpek özel cins aşıları zorunlu yaptırması gerekiyor sahibinin birde köpek agresif tutumlar sergilemiyordu daha çok oyun oynamak istiyor gibiydi elimi ısırdıktan sonra bırakmazdı diye düşünüyorum kuduz olsaydı) 2 ihtimal diyelim köpek kuduz bende herhangi bir açık yara ve kan akması meydana gelmedi yani sorun olma ihtimali çok düşük yinede içime sinmezse bi doktora gideceğim ama şuanda sorun yok gibi aslında hastalıktan değilde ölümden korktugumu farkettim oysaki ölümden korkmamıza gerek yok ölüm insanın rabbine kavuşmasıdır sadece artık daha iyi bir müslüman olmaya çalışacağım Allah'ın izni ile umarım yarabbim hepimizin günahlarını affeder teslim oluyorum arkadaşlar kaderime birkaç ay sonra burda konuyu güncelleyeceğim güncellemessem bilinki ya hakkı rahmetıne kavusmusdur Tarih: 10/04/2024 03.49 herkese hayatında başarılar arkadaşlar biraz sanki veda konuşması gibi olduda ne zaman öleceğimizi bilemiyoruz yarın yaşayacağının garantisi yok fazla düşünmemeye çalışacağım Bu arada iyi bayramlar saat te geç oldu baya nasıl yatcaksam hayalinizin peşinden gidin saglıcakla kalın

utkubaba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
Gençler şuanlık iyiyim düşünmemeye çalışıyorum birşeyim yok galiba

utkubaba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
şuanda ateş ve boğaz ağrısı yorgunluk var fakat üşütmüş olma ihtimalim daha yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,371
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom