kedi tırmalaması kuduz yapar mı

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
arkadaşlar sürekli kütüphaneye giden biriyim bugün kütüphanenin kedisi yani sürekli kütüphanede artık oranındır diye düşünüyorum her neyse oturduğum masaya yanaştı bende ilk baş başını sevdim sonra ilerledi gene seveyim derken pati attı 3 yerden çok ufak çizik var kan akmadı veya çıkmadı kesinlikle ama hani böyle kan gözükür ya silinmez falan öyle oldu çok takmadım deri altına geçmemiş gibi ama kuduz aşısı olsam mı olmasam mı bilemedim olursamda yarın sabah olucam olay öğlen 2 gibi falan gerçekleşti bilgisi olan var mı acaba

kedy kuduz degilse bissiy olmaz ben cocukluktan beridir yüzze yakindir cirmalandim tirmalandim issirildim halen yasiyom

kedy kuduz degilse bissiy olmaz ben cocukluktan beridir yüzze yakindir cirmalandim tirmalandim issirildim halen yasiyom
yetkiliye sordum benim cırmalamadığı yeri kalmadı hala hayattayım dedi ama aşıları tam mı soruma cevap vermedi

Tırmalamadan hiçbir şey olmaz. Kuduz olsa dahi tırmalamaktan virüs, enfeksiyon gibi şeyler geçmez. Rahat olabilirsin. İstersen sabahtan akşama kadar yırttır, yine bir şey olmaz. İz falan da kalmaz. 1-2 hafta içerisinde izler geçer.

Geri