Arama sonuçları: *

1. valhalla

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Rica ederim, kullanıcı bazlı değilse şayet, Belirttiğiniz ürünü Temu 1000 TL kredi kampanyasında bana sıraladığı ürünler listesinde görüntüledim, hatta eğer aynı ürünse daha uygun fiyatlısını bile gösterdi bana hocam, linki aşağıya bırakıyorum, bahsettiğiniz ürün bu olsa gerek...
  2. valhalla

Ben bugüne kadar krediyle alma listesinden ekleyemedigim bir ürüne denk gelmedim ama sizin için bunu araştırayım illa ki yolu vardır ben de merak ettim :) neticeyi buradan paylaşırım
  3. valhalla

TP-Link UH720, 7-Port USB 3.0 ve 2 Adet Şarj Portu USB 3.0 Çoklayıcı 1689 TL

Iyi aksamlar, Konusunun açılmadığını umarak paylaşıyorum, ihtiyacı olan değerlendirebilir... https://www.akakce.com/usb-cogaltici/en-ucuz-tp-link-uh720-usb-coklayici-fiyati,5503826.html
  4. valhalla

600 veya 1000 TL kampanyasında fiyat tamamlama için kullanabileceğimiz 3 şirin şey buldum :) https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099666925133&sku_id=17592781451423&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=...
  5. valhalla

Hocam sadece tahmin ve bizdeki kısıtlı deneysel çözümler üzere yorumumu paylaşmak istiyorum... Bir dönem bizim ekipteki gençlerden birisi de bu durumdan muzdaripti, kullanım alışkanlığını incelemiştik, son 6 aylık alışveriş alışkanlığının ayda ortalama 3-4 kez oluştuğunu ve bu alışveriş...
  6. valhalla

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Hocam kampanya ekranınıza düştüğünde üstten ilk 3 satırda uygulanış şekli yazar, eğer bahsettiğiniz benim dediğim kampanya ise sepetinizdeki vergi hariç 1000 TL lik ürün karşılığı olarak %4 ve artı olarak kendisi 10 jeton verdiğini söyler, karşılığında da 1000 TL kredi imkanı tanır. Ama...
  7. valhalla

Hocam sürekli şekilde kullandığım bi kampanyadir kendisi:) sepetinde vergi hariç 1000 TL lik urunu satın alacaksın 1000 TL krediyi 72 saate kadar alacak ve bir sonraki alisverisinde tek seferde kullanabileceksin...Zaten salt bu konu için konuş başlığı açıp videolarla da desteklemeye çalışıyorum...
  8. valhalla

En son eklediğin lehim cihazını ben de gördüm ama Hakkuş un videosunu izlemiştim Youtube dan ve o ürüne şans vereyim dedim, beklediğimden çok çok öte iyi cihaz çıktı, bence o kadar para bayılmaya gerek yok, linkini vereceğim ürün bu konuda cidden iş görüyor, tavsiye ederim...
  9. valhalla

Linki varsa atsana merak ettim:)
  10. valhalla

Tebrik ederim ben de bu gece 15.siparişi geçtim, aslında hesap çok basit, bu kampanya %4 jeton + 10 jeton da kendi veriyor ve 1200 jetona tamamlıyor. Yani sepetinde vergi hariç 1000 TL lik minimum tutar oluyor ve siz sadece 600 TL vergi ödeyerek Temu dan aldığınız ürünleri tek seferde ödenen...
  11. valhalla

💥💥 VOK X CREATURE 7700+4070 SUPER SİSTEM GELDİ 💥💥

Kapakımsı gibi olmuş be hacım ama ifade ediş tarzın inceydi tebrik ederim
  12. valhalla

Hocam 1000 TL kredi icin 1200 jeton tamamlayıp hakedisinizi veriyorsa sorun yoktur sadece uygulama içi farklılık sanırım..Bu zamana kadar bende olmadı bu şekilde.. Ama birkaç arkadaşımızda son dönemde bu şekilde görünmüş ve dediğiniz gibi 2 ürün sectirip alışveriş sonunda 1200 jetona...
  13. valhalla

🔥İndirim Dekorpratik L Çalışma masası Kuponla 1677₺

Link? 1740652274 Pardon şimdi gördüm
  14. valhalla

Bu gece 01.30 dan sonra tekrar bakın hocam, bir de Temu uygulama içi mesajlar kısmından da kontrol edin
  15. valhalla

O süre konusunda bazen 30 dakika ila 24 saat arasında değişken bir süre verebiliyor, bazen de o süreyi dikkate almaksızın ne zaman wincredit ten kampanya sayfasına erişirseniz erişin kaldığı yerden devam ediyor, kullanıcı bazında stabil olmuyor yani...Ama süre bazını kenara bırakırsak yani...
  16. valhalla

Selamlar, Temu 1000 TL 600 TL kredi kampanyasına dair detay içerik barındıran yeni videomuzu az önce yayına aldım, Aşağıdaki konu başlığı sayfamızdan erişebilirsiniz. İyi akşamlar, https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-1000-tl-kredi-benzeri-kampanyalar.1076796/
  17. valhalla

Merhaba arkadaşlar, Önceden de belirtiğim üzere Temu nun 600 ve 1000 TL kredi kampanyaları hakkında gerek buradan gerekse de özelden gelen sorulara biraz daha detaylı cevap verebilme, yaşanan tereddütleri giderme ve uygulanma farklılıklarını giderme amaçlı videomuzu yayına aldım, aşağıdaki...
  18. valhalla

https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-1000-tl-kredi-benzeri-kampanyalar.1076796/
  19. valhalla

Arkadaşlar bu akşam bu uygulamanın püf noktalarını ve kişilerde farklılık gösteren değişkenleri hakkında kısa bir video hazırlayıp yayına alıcam, umarım faydalı olur, buradan haber vericem.. Kampanyanın uygulanış şekli hakkında halen bazı arkadaşlarımızın anlayamadığı noktalar var ve açığa...
Top Bottom