Bu gece 01.30 dan sonra tekrar bakın hocam, bir de Temu uygulama içi mesajlar kısmından da kontrol edin3 gün oldu 1000 kredi kazanalı sparişler kargoya verildi arama kısmına wincredit yazınca hala eski kazandığım krediyi gösteriyor ne zaman yeni alışveriş için açılır acaba ?
Tamamdır hocam orayada bakıyorum aslında ama hala eski kazandığımkrediyi karşıma çıkarıp daha sonra wincredit yazarak nu sayfaya ulaşabilirsiniz diyor.Bu gece 01.30 dan sonra tekrar bakın hocam, bir de Temu uygulama içi mesajlar kısmından da kontrol edin
Hocam 1000 TL kredi icin 1200 jeton tamamlayıp hakedisinizi veriyorsa sorun yoktur sadece uygulama içi farklılık sanırım..Bu zamana kadar bende olmadı bu şekilde.. Ama birkaç arkadaşımızda son dönemde bu şekilde görünmüş ve dediğiniz gibi 2 ürün sectirip alışveriş sonunda 1200 jetona tamamlamış..En son dün gece bana tekrar verdi bi önceki alışverişte ama bu sefer bende de 2000 jeton topla dedi 1950 jetonu kendi verdi mesela şimdi.. Akşam bakicam birkaç ürün alicam yine.. Kısacası mantık aynı uygulama farklı.. Sonuçta 1000 TL ye ulaşıyoruzYeni videoyu anca izledim. Bende de mesela hep 2 ürün seçtiriyor. 2 boş kutucuğa 500tllik ürün ekleyip öyle alım yapıyorum ben.
Aynen öyle işimiz görülüyor sonuçtaHocam 1000 TL kredi icin 1200 jeton tamamlayıp hakedisinizi veriyorsa sorun yoktur sadece uygulama içi farklılık sanırım..Bu zamana kadar bende olmadı bu şekilde.. Ama birkaç arkadaşımızda son dönemde bu şekilde görünmüş ve dediğiniz gibi 2 ürün sectirip alışveriş sonunda 1200 jetona tamamlamış..En son dün gece bana tekrar verdi bi önceki alışverişte ama bu sefer bende de 2000 jeton topla dedi 1950 jetonu kendi verdi mesela şimdi.. Akşam bakicam birkaç ürün alicam yine.. Kısacası mantık aynı uygulama farklı.. Sonuçta 1000 TL ye ulaşıyoruz![]()
Tebrik ederim ben de bu gece 15.siparişi geçtim, aslında hesap çok basit, bu kampanya %4 jeton + 10 jeton da kendi veriyor ve 1200 jetona tamamlıyor. Yani sepetinde vergi hariç 1000 TL lik minimum tutar oluyor ve siz sadece 600 TL vergi ödeyerek Temu dan aldığınız ürünleri tek seferde ödenen vergi tutarına almış oluyorsunuz.Az önce dediğiniz gibi bilgisayardan sepeti açıp sonra yan sekmeye açtığımda ve telefondan ürünleri aşağıya çekip yenilediğimde istediğim ürünün istediğim fiyatı bu sefer karşıma çıktı. Bu sefer 2 ürün zorunluluk limiti de yoktu ama ben yine de 1000tl üzeri tamamlayıp jeton eksik çıkmasın diye o şekilde siparişi verdim ve yine 1000tl hak kazandım.
Aynen öyle sadece vergi tutarına ürün alıyoruz. 15. sipariş iyiymişTebrik ederim ben de bu gece 15.siparişi geçtim, aslında hesap çok basit, bu kampanya %4 jeton + 10 jeton da kendi veriyor ve 1200 jetona tamamlıyor. Yani sepetinde vergi hariç 1000 TL lik minimum tutar oluyor ve siz sadece 600 TL vergi ödeyerek Temu dan aldığınız ürünleri tek seferde ödenen vergi tutarına almış oluyorsunuz.
Linki varsa atsana merak ettimAynen öyle sadece vergi tutarına ürün alıyoruz. 15. sipariş iyiymiş. Bende 10. siparişi geçtim. Benim 3 tanesi wincredit promosyonuydu. Sırada güzel bir pense seti alacağım fakat karayolu ile gönderilir diyor. Çok uzun sürer onun gelmesi o yüzden tam karar veremedim.
Ürün bu :Linki varsa atsana merak ettim![]()
En son eklediğin lehim cihazını ben de gördüm ama Hakkuş un videosunu izlemiştim Youtube dan ve o ürüne şans vereyim dedim, beklediğimden çok çok öte iyi cihaz çıktı, bence o kadar para bayılmaya gerek yok, linkini vereceğim ürün bu konuda cidden iş görüyor, tavsiye ederim.Ürün bu :
Fakat karayolu ile gönderilir yazısı olmayanda var. Acaba bu uçakla gelir mi..
Şu ürünü de çok istiyorum ama buda kara yolu ve yorumları pek iyi değil.
Bundan 2 kutu var bende. Birisi ekranlı birisi ekransızEn son eklediğin lehim cihazını ben de gördüm ama Hakkuş un videosunu izlemiştim Youtube dan ve o ürüne şans vereyim dedim, beklediğimden çok çok öte iyi cihaz çıktı, bence o kadar para bayılmaya gerek yok, linkini vereceğim ürün bu konuda cidden iş görüyor, tavsiye ederim.